「古惑仔」 漫畫暨金句討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
真係悶到喊
大飛出黎打假拳
都唔知牛佬之後點玩落去,舊人個個五張幾六張,二代又冇膠用寫唔起
「牛佬的話」
大家好,話咁快又到禮拜四勒──
■今個禮拜,認真「杰撻撻」!事緣牛佬習慣每日瞓醒起身,都扯番兩口煙仔回吓魂!蝦!點不知前幾日,吸咗兩啖煙仔就覺得個人寒寒地!X!「賴嘢」呀!返到公司,飲完下午茶之後就「埋枱」做嘢,做到傍晚嗰陣……無故有D鼻水滴落張稿紙度!索索索……個鼻一路索D鼻水一路滴,後尾,索性成卷廁紙揸喺手度,用嚟索鼻水呀!噓……呢幾日,就係咁過!
■吖!近年,似乎經常都傷風感冒!稍稍計過,差不多一年兩鑊咁上下,都幾頻密吓!亦間接証明,牛佬身體相當麻麻!最低限度,抵抗力認真唔掂!唔係嘅話,點會咁易畀D細菌入侵!

條撚樣又話成日去做"占"、打拳既? 乜咁撚虧架?

本期重點:喺大飛抽揪前,光輝自告奮勇挑戰,乃由於蠶蟲師爺陶傑獻橋。佢嗌咗三條雜魚光輝,偉華、介鵬三條友車輪戰陳浩南,一下打贏喺起朵好機會

光輝被陳浩南打到凹咗春袋,而偉華、介鵬只係消耗陳浩南體力,陶傑見到咁情況,廢事上場獻醜

現場洪興仔見到咁樣情況,無一個夠薑上場打,卒之大飛上場佢毫不留情面,傾盡全力打陳浩南,陳浩南能否捱得到兩分鐘成疑問⋯⋯

群雜魚出嚟做小丑,又無腦咁打打打,悶到出煙
道友南學埋蛇貓門啲好野,打下陰
又幾撚好做喎, 成期就咁坪坪澎澎又一期
平時見師兄你都會好俾心機寫下劇情大要 今次咁短 真係證明成集係完全冇野睇辛苦你仲要買書些牙俾我地呢d仆街
真係辛鳩苦巴打課金買本咁既撚屌野
點威脅呀,粉南單手都打死晒佢地啦,仲未計有大飛、神雕俠侶呢d外援,
光輝係咪唔記得課金呀?
丫我屌你個老母咁都比佢諗到有得打
好撚野
依有邊個網有得線上睇
睇開個個無再update
我都搵唔到網䊼有得睇
依本垃圾野洗咩搵網睇 係到睇巴打文字好過啦
以前仲會買黎追下 到黃力死得咁尻就cut書上網睇 如果有起色就買返 本來想睇天川秀打柒立花 於是買返 結果又cut返 再到韓賓粉南爭得咁on9 完全成個chapter都係弱智 而家睇快報都覺得
屌你老母碌咗幾十年都仲諗埋啲柒理由打交
係咪痴撚線
呢本撚屌嘢
一日無結局都一日提供無限娛樂畀我哋
娛樂唔係因為啲劇情有幾好睇
而係個作者個可以有幾撚荒謬
我又係犯賤成日想知佢有幾柒
大飛為左個新仔同南神隻抽還番隻腳比呀炳未呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞