「古惑仔」 漫畫暨金句討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
十五少一走個故仔就跌哂watt, 亦都冇分乜乜篇物物篇, 真假秋哥一玩玩咗十鳩幾年
真秋哥係咪打死老虎,果然係牛佬徒弟
太保
太保殺返個二五仔嗰陣幾心寒
火武火紅耀武 啲吹雞劈友好有江湖味 個個都紋身大隻佬 古惑仔嗰啲冇乜味道
大家都係支持火武多過古惑仔
古惑仔似係一班童黨去劈友
個個大佬輩都係著制服咁
小馬幾時過左檔去東邦劈友變踢波?
(FB借圖)
個心係幾唔好受
而家打拳仔仲衰過啜袋狗雄

本期重點:陶傑嘅泰國雜魚唔係滿哥心腳,三爬兩撥個個被打到趴低

滿哥嘅一帶一路係借助黑警嚟打壓洪興,因為一旦人家出手反擊,就會吃虧。

滿哥喺大埔起咗個大本營,入面有行動,醫療、訓練同毒品提煉中心。因為呢度洪興無勢力,滿哥放心大搞。滿哥又擺自己嘅發展近況上Facebook ,成功吸Like

洪興二代同龍頭陳浩南商議點應付滿哥,陳浩南得知滿哥大埔嘅消息,決定一把火燒咗佢⋯⋯

屌你老母臭閪,滿哥搞正行搵黑警撐腰就叫有腦、仲要曬命擺料上Facebook 、真係痴鳩線

陳浩南而家先話做嘢,遲唔撚遲啊,之前又話驚黑警、對敵方緊係一早消滅於萌芽中啦

下期兩神人隻揪,好快就成班神人隻揪大會
突然又唔驚黑警了
做黑社會攞正牌?係Facebook講明比所有人聽自己要做乜?不如下次upload埋打劫金鋪既計劃書同逃走路線啦
上網話埋畀人知個總部喺邊
仲要喺總部做埋製毒, 到底有幾戇鳩先會將製毒工場同總部擺埋一齊
Ching你個名見到都想笑
前幾年套門徒,製毒工場響邊都係得少數人知,你總部搞埋制毒真係腦裝屎
有無人覺得大石同小葉好似叮噹同大雄?
講起又似喎
大智慧=公開同人講做犯法野
下期又畫引蛇出洞,港興去燒總部但畀人伏。

斷估單野都係搵二代去做,跟住就又死一個二代。
洪興
其實陳浩南學大智慧嘅滿哥,搵差佬冚場咪得,邊使搞咁多嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞