「古惑仔」 漫畫暨金句討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
依場埋台數廢撚到一個點
仆街 真心想cut書
仲未CUT?
方盛滿做唔做到下一個車仔搞到家仁
好玩唔玩,玩屎?
牛佬話過多十期八期出呢part戲碼時大家會嘩一聲
是咪梁家仁之死
因為都買開儲開 就冇點cut
但佢真係越來越衰
又黎
似喇
而家梁家仁個態度似足伊健喺誓不低頭嗰part咁, 死咗7成
又煲唔起, 無觀眾緣, 寫無可寫喇
梁家仁死咗,唔通捧佢個仔梁天正?陳浩南到時80歲仲出嚟隻抽啊?
仁仔算有觀眾緣架啦 係班柒二代入面
家仁已經係最似樣
仔都生埋
死得架啦

所謂每個角色都有自己的際遇同命運
要死就要死,牛佬都控制唔到架......佢自己話
要開片嘅順便煲下甘尚武啦
咪撚寫死仁仔,佢真係二代入面最有味道果個
班二代都要叫佢聲仁哥,喺華門市嗰陣阿帽,文華,志高做埋佢近身
牛撚到時會話佢孭唔起台戲,無陳浩南出嚟就跌書,但陳浩南一出嚟佢就變返跟尾狗,定位太尷尬,不如死咗佢令洪興同毒蛇有理由再打過
洪興除咗陳浩南外,所有上位嘅角色,結果都係收皮
大天二搏上位 -> 俾車仔收皮
伊健搏出位 -> 俾地中海收皮
黃力上緊位 -> 俾個道友收皮
走咗去長樂嘅世飛都係開始真係似返個大人喇就收皮
梁家仁上位上咗咁耐,係時候㗎喇
要死都死低B高同on9武先啦

btw再咁死法最尾變到好似風雲咁
死剩D老野同個岩岩起世既三代
牛撚:呢個已經係佢人生嘅頂峰,資質所限,行人止步
我懷疑牛撚唔識寫呢d角色,直接就求9其整死佢
好似世飛過檔長樂+毒蛇幫姑爺明明大把野寫,轉個頭又寫死佢
依家淨係識寫d所謂神人,咩金先生,滿哥同埋on9仔(綠帽武,低b高,浩然)
同埋d神人同車仔好似,感覺上佢好似好想寫返個車仔呢d咁有魅力既奸角出黎,但佢回哂塘,完全寫唔掂
牛佬真係回撚晒塘
世飛明明大把中二病劇情可以寫
直接黑化做毒蛇幫幫主
係要寫佢on99為女死
根本牛佬都係用老屎忽心態去寫, 唔明點解唔可以寫到二代勁過班老野
講到尾咪又係牛佬FF自己代入道友, 我最撚勁班細o既全部聽我指笛
識撚寫咩牛佬亂鳩咁黎 一個發神經又收人皮
由此可見牛佬回晒塘
寧願寫大飛又要報仇, 大飛既一生就係報仇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞