「古惑仔」 漫畫暨金句討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
鬼王幫佢頂左
究竟小春去咗邊?
同大宇一樣冇可寫既價值
武值方面半個神人都唔俾佢
做祭品黎谷細飛,但轉個頭細飛都被一開二
好過韋吉祥既
仲記得有一期講班老嘢好老 咩高文彪移民 韋吉祥生cancer 南飛出哂白頭髮 而家佢兩個越來越後生
無啦啦要捉佢出黎死
偉華,介鵬,光輝,無常 真係4大on9 ! 寫黎都唔知做乜9!夾硬拿黎塞位!
課金會員
無常真係唔知寫黎做乜,話佢一出冊就同班兄弟搶到幾個揸fit人位,仲以為有咩咁巴閉或者搞咩陰謀,結果又唔係,都唔知做乜

本期重點:滿哥無同王冠隻揪,只是鬥劈酒,飲到中途先提出幫佢睇環頭等於幫依依、王冠順攤答應

滿哥找綠帽克一齊花天酒地,絲毫不提環頭一事,直接找佐敦商議。除咗睇場費外,承諾將綠帽克睇場嘅一半利益比佐敦。

不過上枱當日,滿哥就話將利益分比佐敦同綠帽克、氣煞佐敦,滿哥稍後送上名錶比佐敦紓減鬱悶

滿哥飛往台灣搵阿伯天收,點知對方一口回絕,留待下期賭枱論英雄

真係好撚戇鳩,搵班阿叔、阿伯嚟睇正行生意、又顯示唔到自己點食腦。靠其他角色智力下降嚟成就神(經病)人,牛佬你食屎啦
HI南唔用腦做左咁多柒事,智力竟然係A組
因為其他角色都係弱智,上一篇鬥佐敦用埋d屎橋,佐敦又真係上當
蔣天養 B
牛佬一定係SSS
梁家仁話晒都抽贏雷霆又同李成克鍊到55波
武力得4星半?
人地一個跛手(小苦)一個跛腳(志高)都係4星半?
雷霆有5星?

立花又變左6星以上
高過晒粉南大梵佐維?

好心就唔好撚再搞d小學雞野啦
課金抽卡咩而家
陶傑C組
嘩屌, 而家仲多咗個智力排名
真係低處未算低, 牛佬真係弱智架喎, 咁幾時加埋性能力排名
成日搞鳩李成克,寫到佢一啲立場都無,個角色幾好打都唔會有讀者鍾意啦
楊思樂連跛仔高都打唔贏?
立花出返黎果陣已經係6星以上
你老味,笑面虎三甲不入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞