「古惑仔」 漫畫暨金句討論區 (6)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike

本期重點:原來離間洪興北角嘅阿聰、阿啟係卧底,泄露滿哥大埔大本營嘅消息比李志高。

洪興二代聯袂出戰滿哥手下三雜魚

陳浩南喺外面監視形勢,以備突發情況、卻碰見滿哥帶備人馬反攻,兩個神人又即將對決⋯⋯

諗住今期會睇到兩條傻佬隻揪,點知又拖一期
睇緊龍虎門咁
毒蛇7子變5子同埋又補返人
二代又有經驗包
無咗李成克同邊個?
依家圖都廢事睇
睇文字情報算
再一次感謝巴打期期都買又share出黎
寶島巨人,天收!
係咪過幾期又要出場啦?
又天收,痴撚線
宮本一,金先生升左做幫主
仲有黃先生,比牛姑搞正

本期重點:兩個神經病人相遇,先互相打量對方底蘊、陳浩南先出手,背後出現洪興龍替身。滿哥也不甘示弱,同樣召喚龍替身

滿哥表示陳浩南淆底,唔敢搵班兄弟掃場,加上個大本營無方盛滿個名、陳浩南想玩嘢,隨時黑警找佢麻煩

陳浩南被拋窒嗌曬班二代收兵,滿哥善後大本營、應付黑警同消防

滿哥費煞思量,最近行動太快及高調,需要尋找主將鎮守環頭。諗到老利王冠,綠帽克同天收呢班阿叔、阿伯

滿哥從依依口中得知王冠食力唔食腦,諗住約佢傾環頭一事,王冠不願做滿哥條𡃁,反枱質問扮乜撚大哥⋯⋯

陳浩南撈咁耐,咁易比個滿哥拋窒

張洪興架構圖求鳩其,又唔校對

滿哥嗰三條雜魚唔睇得場咩,又要搵外援綠帽克如果跟返滿哥,由毒蛇柒子地位下降返Kai子
Thx快報
看,這個方盛滿果然有xxxx
洪興得返萬八人
綠帽克戴完帽仲要俾毒蛇七子食住
真係好撚hea
打三聯就有毒蛇幫手
打毒蛇就有三聯幫手
又唔肯俾心機煲新人
仲天收,老到咁仲打得
架構圖人名同圖片錯,唉......牛撚搞乜尻?出位成員:甘尚武?有幾出位呀?睇過......
火柴咁多年都做唔到揸fit人
咕咕仔
[港漫]【刀劍笑30周年】新電影開拍 主筆老馮新作日本獲獎賣斷市

老馮出新書
https://lihkg.com/thread/1153751/page/1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞