POE Synthesis League 9/3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
回錯自膠
好多年冇玩
當新game玩緊
咩黎
3.7 spoiler
希望今次真係簡簡單單
簡簡單單好似breach咁整班zombie大軍出黎追住黎屌就ok
到時啲怪出得少太勁又俾人屌難
出得怪多又廢又悶
boss必出但unique唔係必出又話冇打既意義
難打但啲裝勁又話冇機會玩要買代打
對上幾個league都係麻煩野
delve betrayal incursion個個都要換場境
仲要每個都入core... 再咁落去真係唔得掂
3.7出個簡單野都合理既
reddit好多人都話太多content
多得黎逼住你打先係問題 GGG整體map drop係土用全部都打晒黎balance
唔打就蝕左咁
已經無玩兩個LEAGUE
今次FLASHBACK 就岩我玩
delve betrayal incursion 全部唔玩
回憶都廢時入
希望加返40/40難度 3.6太易
差能易有咩唔好個個都有mtx拎
太易冇目標好快quit league
成功刷出celestial hideout 百三次

Adore
flashback第2日第一次見人mirror drop
話就咁foothills跌 好葡萄
flashback跌=無用
以後可以同人講我打過鏡
好想玩flashback但係一玩就想衝100lv
95鳥 double vaal爆埋件inpulsa
我地有人到隻鏡之後放係礦地下之後自殺
新手留名...
有冇人可以指點一下
我隻女巫好易死:(
有冇官網link/pob
如果你係act1-10死
一係抗唔夠 要3抗滿75% chaos resistance唔駛理
一係血唔夠
一係冇避技
如果係玩flashback就係可能張圖有monsters from beyond
abyssal monster都係易出事位
呢兩個死法唔奇 裝未夠勁
如果係打map死
就應該係關mod事
要帶remove bleeding flask
開strongbox要秒解freeze
再帶解remove curse
最好roll走兩個加傷mod/-maximum resistance/cannot leech/regen
temporal chains都最好roll走
twin boss有幾張圖係特別難打
3星syndicate members有item又係會一下秒殺 要小心
佢講得女巫應該LAB都未入
點會打緊MAP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞