POE Synthesis League 9/3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
今季個MAP DROP RATE想點撚樣
86LV打到完全無哂圖要由T1 開始打起
而家91LV 淨係打過3張T11 仲要又T9-T11 無哂
得番6張T8係到 如果91LV要番去打白圖就爽皮
90/159 T6以上ALC AND GO
仲要synthesis 勁撚難跌圖
d 裝唔合勁過合
但係唔合既話係當explicit而唔係implicit
上星期buff完map drop 好似跌多過上季
又唔係既
今個league high end 先有樂趣啫
要合靚裝要三件tier1 mod
三件ilv86 base已經貴
仲要洗mod 洗完合仲要合得中
合中左仲要再craft
一件洗你10ex 8ex
onslaught boot仲未見有人post reddit
reddit見d synthesis d神裝真係幾撚神下
但係難學到仆街
想好似fossil咁賭下都難
最有用都係綠球戒/盾 其他無咩所謂
係咪又偷nerf番
琴日一早番工前打左1粒鐘就明顯跌多左好多
夜晚番黎又係斷番落t6 7 8
13x/15x
13x 打到去t13嫁啦喎 邊有可能斷黃圖
玩左咁撚耐Mastermind仲係得廿%進度
留左點數買soulrend 貓
終於official出
已經無乜人玩Soulrend
起手慢
飛得慢
扣得慢
正常dot都係咁 刪左招bane佢咪會多番人玩
有第一對onslaught boot了
見到有人話一隻完美基底賣30ex
搏一次要60ex
有冇公會收人?
post呢

收收收,最後cortex王收左4EX
條友一個打定一齊入去
Reddit 有人話兩日打左四隻cortex 打到唔想打
一個,最後殘血叫人入
大家好 本人國際服想儲值(見倉庫特價) 買公會倉比朋友用
未課過國際服 無信用卡 係唔係可以買karma koin增值?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞