POE Synthesis League 9/3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
winter orb 呢招真係要nerf
又唔party friendly 特別lag

今季真係無乜意思 勁既裝淨係基底都要40ex+ 仲要有錢都要等有人賣
cls bow
純粹冇腦清怪
都已經斬左刀啦
今季36好似有D難,
希望解到
有錢就解到
俾左8ex收cotex 1+2
果隻COTEX 記憶最終王, 係唔係點都要收2次?
1次 沒有超過6個XXX?
1次 至少12個XXX?

D人賣, 通常 1次收可以解幾多個?
Cortex 2 一定要解兩次
1,2,3,5收左5ex
4 收左3ex

Cortex只會spawn係 79+ level
如果你仲有排玩可以揀自己spawn
咁D人賣解 CORTEX 1235, 係會一次過全部解?
定係1個1個咁來賣?

我記得上季,解隱秘最終BOSS, D痴線佬, 1 TAKE 全解, 都係收2-3EX
好撚正
BTW, 今季 要打BOSS, 來解挑戰果D ,都幾麻煩同難下,
睇來都係要同人收先掂咁
順便問埋, 而家同人BUY 解王果D挑戰,
係你開隻王俾人? 幫解 定係人地會有埋王, 你只要俾錢吸?
有無要收額外手續費之類
不過都係等下次倉特價先算
一次過解晒1235/4
如果你有王 搵佢幫手打 可以揀自己要做乜challenges 同埋佢會俾ex你同你收黎賣challenges

你自己無就要俾錢買

有無限刷BOSS方法
除左cortex其他都好易
我隻storm burst 企係到直接打死隻王
個陣大既75~79lv boss
GGG原來之前SET左RARE怪先會跌MAP 真係痴鳩線
3.0玩家回鍋, 不過係PS4版, 有冇同好?

同埋呢期有咩技岩起手, 我走之前仲係玩緊Blade Vortex
上季可以farm隻lv68嘅超易喎
我知阿
但通常完季唔玩果時
直接俾錢搵人幫解算
唔想晒時間
原來curse immune盾好易整currupt 3個盾已經有機會出
我就無解connect,encounter4,cortex2,endgame grind
如果唔想解75000就比錢買cortex2最快
trickster EK 想轉build farm boss
轉Divine Ire定 BV好
想pastebin宜家隻character但發覺琴晚除哂D裝去stash賣
team winter orb
正 一日跌3粒ex
冇MF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞