POE Synthesis League 9/3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
唔好意思 新手想問下第2章開始唔係幾夠坦點算
玩緊旋風斬 定應該用住其他技過曬主線先
家陣靠個fd用圖騰一齊過
attack不了,仲要係cyclone,玩spell好過
GGG係咪又改過map drop rate
今日刷一陣已經多過上個禮拜drop既t16
想問下台服有無人HKD放冰劍 新手想收把玩下
幾錢
RMT收皮啦
咁快趕人走 想玩多陣都唔得
poe都要rmt,早走早著啦
見你新手 勸一勸你盡早離開poe,依隻game唔啱你
真心想知 值幾錢
又唔係神裝 咁都有市?
計番先
1ex=1.25USD=10HKD
冰劍 10C
wtf
我究竟玩錯左D咩

利申: 超新手 當年得ACT3個時玩到4X lv就棄左
錯在抄Bulid抄唔足
唔貼pob好難幫到你
https://pastebin.com/V8Nrbi19
唔該巴打
暫時目標係儲錢買windripper 依家成副身家得1.5ex到
首先你有1.5ex
全身啲廢裝都洗1~5C換一換先
求其用5c買把~400dps 既弓 都有排玩
其他兩隻戒條鍊手套果啲換件好少少既裝起碼每件有番啲血抗先
個passive係咪你自己點 避晒啲血
ice bite換走佢用Elemental Damage with Attacks
都高左一倍傷害 血都上番3.5K先

睇個網e個用黎farm怪MF多
唔好預會好勁
passive無錯,係mf黎,可以farm bc到天荒地老
Coordination 下面果4點過路點刪左佢 連落上幾格爆擊
可以慳返幾點出黎
https://pastebin.com/EnfMqu4T
點解都係得2700血
我換左thief torment
係咪passive唔使點mana and life leech 啦?
如果玩Tornado shot 弓就用arborix/death's opus
箭袋用voidfletcher/ drillneck
唔建議你用windripper 打寶裝黎但無其他咁勁
重點係你大部份裝都冇血
你天賦點到200%血都冇用

天賦可以再跟上面位巴打執
同埋你抗都未滿...
用返幾十C換過晒高血抗手鞋頸鍊介指好過
仲有錢既收埋高血+冰點傷珠寶
執下最少都有4-5千血同滿抗先 執完起碼刷到MAP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞