POE Synthesis League 9/3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
打多D

解放了打lab打到頭都痛
好屠
top 0.01%
儲多隻鷹頭
你地覺得有邊個倉庫頁係一定要買?
我家下得個通貨
地圖同傳奇值唔值得買?
傳奇頁唔好買 買左一定後悔終生
又黎
國際服同GARENA係咪唔同PATCH架??
好耐之前玩到88LV跟住冇玩, 物爆龍捲弓
琴日入返去睇好似多左好多野咁, 唔知點入手而家有咩BUILD易上手又勁??
會早1個禮拜左右,而家大家版本一樣
不過台服比狗玩
易上手又勁一定係bane/winter orb/strom brust/cold snap+vortex/storm brand/soulrend
多謝巴打你答我先, 一堆英文都睇唔明TIM, 慢慢搵下先
我見佢都好似有幾招新技, 建唔建議開隻人由頭玩, 定係用舊人重點黎玩??
等下季玩新league啦
今季已經完咁濟
冇諗住玩league, 諗住pickup 返先
呢頭你pickup完下版都改 咁不如直接玩下個league
其實完league只係相對,你話得番1,2個禮拜就話,仲有成2個月流流長依然會有一定人數係度,有心玩咪照玩
屌 諗住買5個essences challenge
俾人呃撚咗100c
入面係有5 essences但係area lv得78
解唔到挑戰
我自己就玩Winter Orb同Soulrend
拎把2c武器都夠推到Shaper
爽完呢個league就會nerf 要試就快
點配裝
我隻winter orb唔夠血打王
我隻LL winter orb
pob:https://pastebin.com/KxZk8syj
秒所有野
今日drop左30+ex loot
呢兩日連singapore已經係最低delay但都係咁爆ping有冇解救
japan/aus
japan試過都係好lag,aus再試試先

係個別問題?
唔係,呢排係柒柒地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞