POE Synthesis League 9/3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
最後都係夾硬洗走左1點拎黎補30DEX,換左對onslaught鞋,再換埋個盾
終極版POB:https://pastebin.com/ppnV6vwi
點跟
感覺上如果成身2 mirror flasked 1.9M shaper dps好似有啲貴
Btw 都lvl100了,刷左成500張UGS先搞掂99-100,順便Share下Aegis guardian build POB: https://pastebin.com/49UxH8hT
輸出普通,偏坦克型

https://pastebin.com/AV7wgn5C
280k護甲 meme build,輸出極低
呢個係1個porjectile既dmg黎
要x7=13.3M DPS 仲要有13K ES,唔貴啦
而家我成個League既LL winter orb #1ES #11DPS,DPS高班友都係用elder amulet同2把武,得6,7K ES,差我差唔多成倍ES,但係都係高我30~40%DPS左右,已經推到盡哂架啦
咁確實係你個build平衡好多,其他人嗰啲都係超脆皮build,同埋如果每粒proj計咁就好高了
我玩開坦,一用脆皮build肯定適應唔到死梗
我都唔中意太脆,所以先玩ES,唔明點解D人要推dmg點解唔玩eternity shroud ver.得個6,7Kes同玩血都差唔多咁脆皮,仲要低dmg咁多
想問凜冬球係點玩??
招又要儲, 儲到10STACK都得HOLD得0.幾秒, 跟住又冇左
又唔可以行住儲, 到底點玩
Stack crit, skill duration, cast speed掛,不過詳情都係等樓上winter orb大師解答
Pathfinder+水銀 狂跑
爆撃流係得4秒
Elementalist先8秒
同埋可以用附魔頭 最高12層
skill tree 45% duration ,12層,hold到7秒
cast speed0.08,儲滿左隔一陣企一企零點幾秒就補得滿
delve 500層開始好辛苦
我覺得刷40個safehouse辛苦啲,Lvl100冇動力狂刷map,foothill又唔係成日出syndicate

反而delve坦到嘅話再低都冇問題,最多做多啲sulphite
820收囉,雖然我就係foothill刷
Safehouse要自己刷呀,人地嗰啲唔計endgame
有無ching可以教下我點賺錢
好多裝想買都買唔起
係wo可解完太耐唔記得左,有無用--noasync大法,有syndicate個張會卡10幾秒load特別耐
最簡單一樣,刷map開harbinger賣orb
1.Chaos recipe賺本金
2.delve
3.memory nexus疊mod
4.賣challenge
5.洗abyssal jewel賣
6.賣prophecy/beast/essences/map
7.賣shaped裝
想賺大錢都係靠賭
6連/double corruption/synthesis/自己合+4弓
就咁刷圖其實都夠錢
我呢個League都跌15粒ex
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞