POE Synthesis League 9/3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
想要legacy mtx
見人地用high council character effect好好j
中過weapon effect
特登留番d精力等race 今次allin買圖睇下肥唔肥
留番啲精力3.7,得閒刷下uber elder算flashback玩極咪又係幾日貨仔
幾日邊上到95lv
4,5日差唔多啦不過我就35收皮算flashback悶到
差唔多2年無出過mayhem
不如出番個食雞mode仲好啦
真,flashback不如食雞算
唔想玩flashback
仲有冇build推薦玩
呢個league玩咗soulrend同winter orb
屌你
挑戰自己 melee
death aura?好似幾有趣
Heavy strike真男人
Death Aura正呀,升緊隻Occultist玩Apep + Auto trigger socket spell
近戰冇mirror都玩唔起
無玩幾年剛剛回鍋玩ps4版,完全唔知發生咩事,太多新野要慢慢摸索

有無人幫我估下價值幾錢
邊個會買
冇flat maximum life
轉返craft做 maximum life都無?
你craft落去加得好少血
其實rare甲好難賣
你仲要armor
出面通常要極高energy shield甲
其實俾我直接vendor左...要加level我用skin of loyal仲好或者搵fossil自己洗甲
賣都晒時間
直接掉地下 擺倉阻位
而家要賣到錢就算係life base都好都要成件craft,例如150 life+ 1% life regen 再加resist armour咁就有機。不過最好梗係fossil craft vaal regalia,800ES以上就已經幾好賣
Ps4版想課金都唔得
賣呢d不如賭6連unique甲
輕鬆賺幾ex / 蝕幾ex
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞