POE Synthesis League 9/3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
每季都自己砌build
第一隻70? 啱啱過教學咋嘛
當你過百隻90幾lv你就會精通呢個遊戲
次次開季都玩自己角色然後見到D META BUILD咁柒勁又忍唔住抄左
有新mtx就是好build
新手呢個league最緊要唔好玩近戰
其實啲人玩到百幾萬dps係點做到?我86lv都係得萬三dps
唔同技有唔同計法,tooltip不是重點,秒到uber elder就得
利申:打手(倒貼)
Winter orb高傷就係靠件新甲
cold to fire再轉chaos damage
Soul rend高傷就係玩low life
同埋用弓加socketed gem level
但高傷生存能力就冇咁高
Winter orb就持續時間會好短
poe.ninja最勁果班通常都係一班人一齊玩
有光環師同詛咒師一組
根本知你係新手連答你都唔想
好多都串柒柒 唔知以為係咩專業知識
答左佢會搵少左錢
有咩呢度問

farm uber elder till 100 challenge(自制) done!GG

我仲farm緊個celestial hideout
打咗幾十次shaper都未有
avg.200幾
h/o就算啦,用緊shaped再上poe.house用緊人地po出黎既h/o
身上仲有60ex可以同個hideout死過
不過刷shaper悶到仆街
尋晚升到100已經無心機刷第一次刷map升100,仲要係farm uber elder,全部要deathless,跟手係度craft下裝換下裝又燒左筆,而家諗緊有咩玩
玩隻狼 玩左55個鐘就全成就
隻GAME D技係唔係可以重置?
第1次玩 係唔係亂黎都冇所謂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞