POE Synthesis League 9/3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
呢個league跌第16粒ex
想升lv真係唔可以掂500層delve boss
我計過升lvl除左用pure breachstone燒錢外,最快應該係UGS或者如果有人keep住Harbinger beach都ok,UGS每張接近lvl99 1M經,delve lvl83+ 一個node先得250k仲要會好快用哂啲sulphite

不過重點其實都係唔好死,我180k armour Aegis基本上 afk都死唔到先升到上100
升lv性價比最高應該係刷delve, 唔知改左未
搵1條83lv長node monster pack高既無限刷, 用哂15粒flare就logout, 無限loop, 經過藍礦cuurency箱就開 0成本farming
缺點就係要瘋狂lougout login 再入delve
上季我都係咁升100 99lv都有10幾m exp
時間上可能慢過UGS少少,因為delve啲怪好似冇咁多經,但成本肯定就最低
fix左啦
架車唔係附近係冇exp的
應該都要fix
SSF咁玩一定最快升100
唔記得睇mod
有desecrated ground
再加兩個extra damage mod
同兩個critical chance+damage mod
難打過uber elder n倍
ugs用headhunter升好快
我本身都係咁升
見sulphite有3萬幾就爆
屎忽痕去挑500層delve boss
我覺得elemental pen最恐怖,嗰次double extra elemental, elemental pen, crit mod,去到有啲camp會衝堆好高攻嘅exile出嚟,一下俾人秒左,嗰次仲要armour得90k ES 12.8k
而家調教過14.6k ES穩陣好多
啱啱升緊新角玩Death aura覺得好脆皮,習慣左玩坦平時唔郁
我都試過再加個charge
小怪勁過王
就咁加charge都唔夠steal charge攞命,玩RF Jugg俾佢偷哂啲en charge...
都係靠ugs磨埋上100先推落600層
farm uber elder 升100
咁樣升好慢
Guardian map太小怪 ue又冇經
Ugs升快一倍
League尾又唔等錢駛
懷疑自己中bug
連打十幾場ugs都冇Map出
全部85%quantity+,4 sextant
真係一時時架咋,我平時都keep到20至30張,但lvl99最尾10%唔知點解打極唔出,升到100啱啱好洗哂
之前farm幾百次guardian都冇咁誇
最多幾場唔跌 之後1場出返5張咁
今日真係出ex多過出map 第2次一日3粒
3.6第18粒ex了
幾時先出mirror
由2013年玩到而家,mirror都只係傳說,連shard都未見過
出過shard,呢兩個league都40+ex
有六合彩抽
中到league尾都未必賣得出
呢個league chaos傷太癲
冇挑戰性
Hea玩等3.7
等5月11 Flashback
想玩Flashback SSf但又有啲攰,掙扎緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞