POE Synthesis League 9/3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
有寫架wor
禁到The queen's sacrifice個預言,search 下值成25ex
點解咁值錢既,件裝都唔覺勁
咁遲先出 WINTER ORB SKIN,
BTW, 照買,
好撚正
curse immune解放1支水既位置, 呢到已經值回票價
再加decent es, eavsion 仲有30全抗
希望快d有人買左佢,就可以買ci衫
Reflection 唔係curse immune
係curse 係你身上冇effect
兩個係唔同

配soul mantle + self flagellation 好勁
記錯係unaffected唔係immunity 其實我想講個盾主要作用就係防curse
玩得圖騰bd 9成9都唔會用呢個盾, 圖騰本身就budget, 無必要為左粒Self-Flagellation而洗20幾ex換來小小傷, 再講而家已經有+1totem
budget build係指budget都可以打到大部分content啫
一樣可以有high end version
而且soul mantle + self flagellation + 個盾 都唔止小小傷
24收工算
好悶頂唔順
Buff完都悶
新手加入美服想問自己solo第一隻玩duelist易唔易上手/拓荒?定有其他職拓荒比較好?
今個版本非常唔建議新手玩近戰
弓好少少 spell最易上手
拖太耐先fix好啲野 冇晒心機啦 下季見
下版先好玩melee
呢版玩trickster soulrend/winter orb
唔該曬咁多位先
最後揀咗弓手,依家砌緊個mirage archer build,係用雷箭嗰個,唔知呢個build好唔好用?

另外,依家開咗幾個地圖,打咗幾個memory fragments,但有幾個fail咗,想問啲memory fragments係會唔會reset? 一張地圖永遠只會俾一個?
一個地圖一個
fail左冇所謂
想問下玩ps4版既而家有冇辦法課到金
港版又未出 但個倉又完全唔夠用
想問下Vorici 1-3 white sockets bench 用係咩裝到比較容易賣到錢
直接賣service
又係喎thanks巴打
國際服SC既話
Forum 定reddit 個service trading discord 多人D
Trade 820賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞