POE Synthesis League 9/3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
淨係清delve都搞到overlevel 好多
map pool追唔上
已經係lv70開始map
Betrayal季季unveil item
Delve季季由60層打起

今季如果又入core 可以考慮棄驚
delve 起碼俾我lv68開始啦
betrayal 好多low tier mod好心就cut左佢
上季本來act1就有既mod e家act9先開始慢慢解上去
仲要唔係張張map出 上季都有排解啦
其實穿越有咩好野
多map跌同埋抽獎搏中jackpot
好多喎
Map,currency,gem,corruption,breach間間都正
覺得打一次好耐
打boss又好似無咩好野出
同埋delve 到83lv mod lv要快d
而家去到差唔多200層先78 79
太少黃礦
上季聯盟d裝velid d經又少咗好多
好煩 又要執veil左d裝去鑑 又要執synthesis d裝
屌你老母個背包就永遠都係得咁多格
synthesis 裝除非係你想要嘅野
如果唔係唔值曬時間執

反而unveil真係好煩
要鑑一千次解成就
太撚多問題搞到冇乜心機玩
但又想要36
等RWORK
今日更新完係咁crash 玩到無癮
上年仲係外國讀書果陣 係steam down左黎玩個幾月
番到黎發現原來香港無得玩番steam果個
跑nexus跌左成倉veiled item 唔使同lag機玩遊戲
好似可以用official client 直連
今日刷第2場map 一見到bloodline怪就crash rip撚埋
棄league了
玩台服岩岩更新完 3.6 無左DIRECT X 9
卡到癲撚左 救命
有冇國際服公會收人
ID:Xaviias
玩es build 冇防俾物埋怪一下秒點解決
抄左最熱門果個bane build 點知原來廢到t1 都打唔到
幾多ES Res 你肯定係物理攻秒你?
1500 ex Res滿75
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞