POE Synthesis League 9/3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
bug黎 出左manifes要fix
Bane個aoe大撚到
快d Fix啦
高tier map = -10% exp
Buy SSD la
samsung 970 pro 絕對抵屌
ggg根本係ssd打手 寫明non ssd先中bug
你有無用ssd?
4連打t10map都夠清怪
下一版又好似dp咁變垃
呢次starter build有冇好介紹
無 裝左起普通hard disk度
又話唔炒
無運,為了生活,無辦法啦
Singsing最鐘意打自己臉
認真今季差能好撚煩,完全唔想做水管工可能24收皮算
仲未有概念有幾煩
d水管前置既方向/門口數量
係隨機
技能黎講今個league好正
league本身好廢,獎勵又差
叫做多選擇過掘礦
但取得途徑麻煩
記憶過多一陣mechanic 俾人玩爛加下qol update入core 可能最後會超過神廟同挖礦並排
唔似beast / betrayal 冇得救
reddit d人都係咁屌啦
最主要都係得幾樣
入去之前睇唔到果張fragment係有幾多條path同埋係向邊(呢個我覺得可以整到有得preview再揀黎打,但變左d人會揀晒3/4條path既打唔打其他)
碎片可以rotate(但ggg話咁會搞到d puzzle冇左原意)
同埋唔會隨機spawn d島係你plan左既路線上面(但係變相少左reward+驚有人會abuse呢樣野做blocking, 類似sextant blocking咁樣)

呢個league除左合新基底既裝之外 成個gameplay真係有d柒 仲要咁撚多corepokemon大師同d mk仔仲要硬食
mk 仔係咩
我覺得一係啲league怪出多啲fractured item
一係fractured mod限死例如件裝ilv最高果4,5個tier既mod
GGG想rare item great again但又係9成都垃圾有乜意思

個memory puzzle又係
出item既島好心啲箱出啲好啲既野 冇得rotate唔係問題 但唔值人咁辛苦連去個島
armor/weapon島同betrayal vagen一樣咁垃圾 但偏偏全場都係e兩款島 唔計+global mod島
合implicit本應都可以整得有趣啲 但要人datamine先知點合真係有啲痴線

而e家既betrayal rippy係ok既
啲人想power creep clear speed自然就要有番啲野威脅你
但一樣唔rewarding 我打到lv88先開到第一個safehouse
lag / bug就另計啦唔關個機制事
打到t10
仲未開過puzzle league黎玩
望到都覺得悶
今季好明顯用來拖4.0進度時間
感覺仲衰過挖礦洞
Betrayal開始先覺得delve好
太遲了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞