POE Synthesis League 9/3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
升多隻100
見台服有條友呢個league有兩隻100lv aurabot
SSF升lvl100辛苦好多呀,atlas又要自己磨,想要咩unique又要farm card,仲要唔一定farm到
bane 定winter orb 定storm brand 公廁啲
目標85
Winter orb
無裝狗沖85既話bane好似爽啲
我兩樣都試過leveling
winter orb勁好多
Bane前期勁 中期開始單體唔夠力
希望Synthesis 永遠都唔好入core
近期最垃圾既一個league
連ziz raiz平既至少玩足2個月既都1個月唔夠半棄左
個poe commuity要靠個unofficial race黎撐住

btw, 琴日reddit有post投票Synthesis入唔入core, 8成人唔想
https://strawpoll.com/heexe115
呢個league mastermind都打咗10幾次
都仲未打過cortex
memory nexus基本上唔會入
league頭玩疊mod 每張圖15個mod 疊夠200個
用咗我一日時間 最後跌得幾c 痂撚線
問題係low end 合黎都on9
本身有fingerless 之類既base裝本身已經唔洗合都勁過合
要合完有用既就貴到仆街
如果全game所有base都冇implicit
合裝就有用好多 平有平玩貴有貴玩
岩,變左一定要勁既implicit先有用,其他全部垃圾
咁樣對唔追求完美裝備既人黎講真係多餘
搞一大壇野都唔知合唔合到一件靚implicit, 太麻煩
咩onslaught boot +1charge戒個d勁係勁,不過都係錦上添花
反正自delve起d裝愈黎愈broken, hc要過uber elder都唔係一件難事
岩岩先知可以開zana 既shaper mode 升tier拎shaper orb
#brain#lm
Winter 雞一定最快

Winter 雞天下無雙
無人知
3.7 爆seed farm HH
下季altas唔知又改成點
玩法一樣點改咪又係咁
Reddit好撚多人想要Action house
有map currency market就夠
Map都尚可接受
Currency就不了 bot直接控制市場
有一樣野有market就會俾bot控制架啦
如果你當map 係currency咁睇 啲bot都係咁trade
其實e家要買賣currency 都大機搵番bot
出auction house普通玩家唔駛玩
職業團隊掃晒市場堆野再flip
到時物價通漲到癲
資源基本上係無限 所以唔存在襲斷
打怪就會跌既野 係無可能斷到供應鏈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞