POE Synthesis League 9/3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=ThYCp7bjDa0
https://www.pathofexile.com/synthesis

1.玩法係類似incursion咁樣
2. 新物品-Fractured Item, 有隨機既固定mod 可以用C不停SPAM. 亦可以三合一整自帶MOD既白裝
3.所有spell rebalance
4.新support gem/skill gem
5.skill rework (storm burst, flame totem, storm barrier)

睇晒暫時有既更新, 依家好擔心佢個SERVER頂唔順
CHING會唔會太快
新個支MACE如果計埋溢出既抗性就屈機
Divine ire
lm
loli zana
迫不及待要好好玩玩了
今次D技好過上版
睇得出有心搞self cast
好事嚟

btw Divine Ire 好似幾好J,但打 boss 冇怪仔咪on99
感覺似spell版scourge arrow,刷map唔算太正,反而soulrend有啲興趣,直接combine左ed+contagion既feel
soulrend好似識追蹤
見到D影有時識追有時唔識如果用 multiple projective 都可以全部打一隻就正
Divine Ire識玩一定玩totem
應該都係睇radius,呢個應該唔得啦,唔會比你shotgun
又想做totem佬,悶唔悶啲呀
感覺上清圖唔弱但打王會麻麻

幾時先會 buff RF
夠安全
講條鐵咩 到時睇下有無咩窮撚build玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞