POE Synthesis League 9/3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
諗緊收唔收一堆xoph breachstone博佢出amulet去賣
蝕死
普通breachstone唔會蝕,但係悶到仆街
蝕時間
普通breachstone中途得幾張垃圾map
刷t16仲好 博下niko zana alva
但係我打T16大師又無 又唔出返map比我
平時打t16我會洗到quantity 85+/用2c開bloodline mod
delve同temple會出好多t16
都係斷就返去打t15 來回打
我map completion 158/159
Uncomplete哂4張guardian,落4個sexant打 80Q以上UGS,場場落harbinger或者beyond,實會跌返啲map

我由lvl97開始全程UGS,由30張左右起手打,打左600+張先至用哂,如果全程party play分分鐘愈打愈多
如果唔計運氣成份,賣challenge賺錢最穩定,比如係memory boss或者memory modifier,但係係trade 820叫賣等人入真係攰撚過返工,我通常自己打或者幫朋友解就算數
賣boss叫賣好似乞人個少少C咁,叫勁耐都組唔滿,真係不了
咪臭係,俾著你打得快嗰啲,叫賣20分鐘已經farm多幾隻boss

其實講到尾一定係league start沖入去打裝最賺錢,狗屎垃圾都賣到,league中後期買賣都難搞好多,新手中後期好難玩
呢個方法只適合燒得起錢玩
新手跟呢個玩法一定破產
咁都係,不過新手就唔好打T16住啦,farm到起碼幾粒exalt先,我league都起碼整一星期chaos
新手要學識corrupt essence同洗strongbox
league中開始黃裝基本上唔駛執 唔係ilv86+shaped都冇人要
skill gem唔好拎去賭 升到20 20 就賣
我就從來都唔做recipe,不過新手就一定要做
開季頭兩日係最緊要 物價一支箭咁沖上去
今季第4日先開波望到個物價已經絕望

老老豆豆 我玩左大既6季POE先賺到錢玩HH
新手接觸下budget build先啦 或者加下公會 等人AFK派裝
我1月中開始玩
呢個league個build都玩到120 ex左右
呢個league物價好穩定
少人玩+一開始封大陸bot
請問幾時下個league?諗住出新野先玩
6月頭先出
不過5月11-6月4會有flashback event
都係不了 等3.7近戰
又有race玩 95lv不解釋

140K ES
玩race用公廁build不解釋
次次都係垃圾flashback,拎完箱就收皮
究竟有冇人真係抽中過啲mtx
有,從來無我份,屌你flashback=加幾個垃圾zana mod,不了又唔撚出 mayhem
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞