POE Synthesis League 9/3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
試完 98-99
1ex得7%經

lava lake隻kitava bug咗無敵
咁就蝕1ex
最煩係又要等開場,仲要隨時俾人Scam,自己刷UGS好過,刷左200幾張已經Lvl99 50%
岩岩1mirror買左件+4shav,買完就唔想刷了
之前有件 +1 socket +2 duration 99ex 擺左半日就俾人買左,就咁+4感覺上冇咁高輸出
玩winter orb+4一定係最高輸出架wor
+3夾硬換1粒做empower(就算4LV都比其他support gem低)
最後出到黎都係低8~10%左右
咁我唔清楚了,我自己用scorching ray就一定要 +1 socket再 +2 Duration,不過而家冇用Lowlife就直接用+2 Skin of
Scorching Ray就緊係+3啦,都無得食+4
玩到87lv仲未有6L係咪正常
今季咁耐都未做買一送一優惠既
一開波通常會用tabula,跟住rare6L,或者unique6L
下做完好耐啦wor,,你掛住玩隻狼無睇官網炸下話
邊到有 我日日睇reddit嫁喎
一路用開內建filter,有冇好介紹
neversink
打咗3隻uber跌咗2件新甲不過今季剩係玩一隻人唔使咁多錢,剩係想出埋最後一次hits cant be evaded 完build算
想要最新個個
差唔多啦,我而家身裝都成2mirror
幾時換對onslaught 鞋
買得起,但係打唔到dex上去唔想換
Passive tree補咪得
諗唔到點樣嘔一點出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞