POE Synthesis League 9/3

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
Cortex2 係唔係 記憶最終王 果5個挑戰?
覺得好難解咁,
Trade 820 多唔多人賣幫解?

玩咁耐 仲未撞過隻大王出現
次次都係出4隻細王
係,我都未撞過,1都係收番黎,淨kill3,4個ex倒1+2你預10個8個ex,有個人keep住做killer收人地隻王黎放,叫乜乜nani
咁撚貴架
睇來撞到隻大王的話
姐係唔好自己打
放出去 俾人 順手解挑戰

Ps. 4隻細王 同大王
係唔係都好似礦洞王咁
隨機出? 點先會易d有隻大王?
random
尋晚已經解埋connect memory,37了
更新完稀有房出既機率好左好多,呢個有心刷下刷下都一定解到咁濟
而家點先會有 胖商人賣裝出現?
冇得開 肥肥聯盟 ,
聖甲蟲LV3 有冇機會出肥商人?

得番 傳奇普蘭圖? 同 秘境SAFEHOUSE?
得safehouse同perandus炸,coin又貴,如果想解呢個都幾重本
perandus manor*
我有5千幾coins錢係身上,
想用撚佐佢,

但好難搵到肥商人買野,,,
820好少人賣咁, 好難搵阿
connect memory 係解17個記憶區麻?
而家好似冇得同人互解,
昨日同人BUY, 但解唔到
好似改佐, 冇得互吸, 冇得BUY了
刷下刷下就有,而家算易出,同埋啲drop都幾正
perandus唯有自己刷隻janus落research
GGG最近幾季都係咁 成個league又廢又多RNG
買完36就即刻無晒癮唔想玩 寧願睇下YT都唔想刷MAP
league更新永遠都係我AFK之後先出
俾人收購左之後就係咁
要趕進度同時出一堆MTX保持收入 好似係
出act4果陣個作風差幾遠
起碼會老老實實話未整好要delay
mtx真係倒水咁出
終於解到36挑戰,
慢慢玩, 再解埋37先
幾時先學大陸ser出番隻自動執currency寵物
唔太多朋友玩 加上要返工 好少一齊on
有冇巴打有開公會可以加下
吹下水都好 自己玩好靜焗
留個game id
解完37無心玩棄左league轉戰division2了
幾好玩
今晚同人交收隻狼
抖m先玩隻狼
不知幾好玩
其實cortex嗰個node咩樣,佢除咗隻golem隻隻boss差唔多樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞