[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩? (7)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
3月31日出發 期待
食嘢,去ひらお食醃魷魚
嫌福岡市內無聊可以試下朝早搭火車上飯塚食清湯豬骨拉麵
叫咩名
柳川係唔係間間鰻魚飯都差唔多
有冇邊間少D人等位
https://tabelog.com/fukuoka/A4007/A400702/40036441/
不過家陣好似連星期三都唔開
佢寫住周一周四周五唔開

邊度話周3都唔開 ?
instagram有人講⋯⋯唔好意思係星期二都唔開,星期三唔開嗰間係無法松
仲有咩十一點開門唔準嘅,十一點已經賣晒就真
係羅...我plan得如何?非自駕
巴打們有冇人經airbnb訂民宿黎住?
想問下而家呢個網訂既民宿係咪 只要佢比到果啲咩執照或登記號碼就係合法?
想問如果UO機上買,係咪可以碌咭?
點解唔幫襯綜x遊/ kkday / klook
平過uo?
https://www.wwpkg.com.hk/daytour/detail/9e4c7aac-d55f-4be0-81d9-e18205b205e2

JR 北部九州版鐵路周遊券(電子兌換券)

5日$676咋喎
仲可喺出發前用code訂觀光列車留位(留位要1000yen)
4月會去5日 用邊間上網卡或wifi egg好 都係查地圖睇上車時間表等 用量唔大最緊要順
平過kkday 喎 咁好似依到買幾好
想問下有冇人去過佐賀食季樂? 值唔值得一試
唔好意思,用Agoda 訂房,,點解無得立即付款,一定要到店付款,有無人知點解?係咪有鬼鼠野?
7日行程點plan?
岩岩係JR book 左由布之森,但過左服務時間冇得比我揀位,有冇巴打試過咁?
有冇得比我聽朝揀番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞