[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩? (7)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
九洲 除左飛福岡
鹿兒島點睇 有hk airline
福岡 HK$3,082起*(走遍九州)

今期fanfare都有福岡不過唔平
其實睇你住邊架姐
諗住快閃5日 九洲同四國都未去過 唔知點簡
人在酒店,覺得個地板有啲震,唔知係咪錯覺
Yodobashi, Big camera

Day 1 to 7 自駕用 KEP 會唔會平d?
兩條友想自駕有無邊間agent介紹
What agent?
咁邊間租車公司介紹
佐賀有無推介 景點或美食
3月尾4月頭去
有無人一樣?

睇緊d秘景
http://blog.bliss-travel.com.hk/?p=1393
諗緊租車定 JR PASS
租車4日 千6-7 未加油錢保險路費
請問呢個行程大家點睇?
Day 1 下晝五點福岡落機,直接去長崎 住長崎
Day 2 軍艦島,原爆area 行下長崎就去熊本 住
Day 3 阿蘇火山 ,返熊本
Day 4 熊本市內, 夜晚去天神住
Day 5 6 7 8 福岡,可能一日去小倉

同埋呢個trip 應該買北九五日pass就夠?
唔知你幾時去 但之前有巴打提過阿蘇封緊山
日本樂天網
五月先去
應該冇問題掛
同埋想問下九洲有冇啲好似大阪orange street,東京原宿嘅地區?
如果想加插睇夜景 有冇介紹?
如果你星期六日住小倉可以搭纜車上皿倉山

唐戶市場五六日朝早先擺檔 , 平日去無野睇的
相島值唔值得去
好想撚下
我第一日係星期日呀, 住小倉.
纜車係咪關6點? 有冇得自己開車上去睇?
唐戶市場果日係星期六
第一次去九州
飛福岡啦
揀鹿兒島我驚你悶到顛
下次唔敢再黎九州
鹿児島唔悶
福岡先悶
纜車星期六日開到9點零10點
http://www.sarakurayama-cablecar.co.jp/time.html

我果次去見啲日本人都係揸車去佢纜車站附近個停車場泊低車搭纜車上
正, 加入行程先, thx ching!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞