[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩? (7)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
就係依間
有官網
2月9日先開,如果真係5500yen住到真係好抵
有溫泉嘅,我入去問過,正門對住條河

http://tsurunoyu.info/
真係幾好咁,返去開電腦慢慢睇先
如我早知我都住這間
我18000yen住iyotomi覺得幾貴
(因我住間房有toilet同埋我揀食最貴豐後牛,點知係steak,想改shabushabu,sukiyaki都唔得)

豪斯登堡,仙巖園,熊本城可cut🤣
仲係chur 嘅唯有雲仙都唔去

但想請問,温泉有無推介
我爬其他post有武雄温泉,
而由布院好似幾好環境但普遍比較貴,
希望可以做到一日平+一日貴
二樣都試下[/quote]

豪斯登堡,仙巖園,熊本城可cut🤣
仲係chur 嘅唯有雲仙都唔去

但想請問,温泉有無推介
我爬其他post有武雄温泉,
而由布院好似幾好環境但普遍比較貴,
希望可以做到一日平+一日貴
二樣都試下

當然都因為我2月去又無紅葉又無櫻花
如3月10月去一定靚好多
不過又一定貴好多
想八封下,你地7個人去,係咪租兩架7人車?
問過Toyota rent a car, 佢地有一款連司機9人Hiace , 啱啱好國際B牌可以揸到。

如果租唔到,我一家三口坐JR,另外4個揸7人車。其實車程時間差不多,好在有架車可放行李
8人車,如果唔長途試下屈蛇歡樂滿東華一車過
一車過
幾年前沖繩自駕,8個人去,租一架8人車同一架4人車
8人車坐4人同埋所有行李
想問下有冇人買過武雄便當食?我見限量如果2點半先到會唔會已經冇晒 好難plan d 時間佐賀留得兩日 一日要去多良個海中鳥居 唔知武雄同多良合唔合到一日 仲諗緊點就
想問下jr時刻表
我見佢仲係講緊3月1至3月15號
我plan緊4月行程 係咪照跟住黎plan就得?
應該個個月都差唔多?
下面咪有得入去睇之後日字嘅時間表囉
因為3.16開始會有修正時間表..不會大部份都不變的
有無人試過即日來回博多同唐津?
唐津好似唔夠玩足一日....
屋台優惠卷 ( YATAI KIPPU ) 兩個人買一張 夠唔夠食
係別府坐咩車返博多好? Sonic ? 洗唔洗book定?
Sonic大把位我覺得不用上網book

到埗book啦
咪做壞規矩!
做垃圾香港遊客
人哋屋台地方小位又少
俾你2個人共用一張券?
虧你諗得出如此仆街嘢
屌你老母你係咪又係會用5毫子當100羊果d含家剷黎
咁都要諗縮數野縮返入你老母個閪到啦學乜撚野人去旅行
屌你老母臭閪見撚著你呢種咁既人真係把幾火
俾負皮佢啦正仆街影衰香港人
sorry, 我問得唔好 因為上網睇用卷係有固定餐單
我想用一張再散叫野食 好過用兩張比2個set 一樣既 如果唔得既我唔買卷了
唔使咁激動 屌人老母又成 問得唔好姐
咁一人用券一人散叫咪得

你咁問係人都誤會你係仆街
sorry 知道了 thanks anyway
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞