「勿助長代購勿提L’Oréal group」化妝品護膚品討論 103

1001 回覆
21 Like 7 Dislike
咁搞笑佢收唔到件最多send翻公司 之後再派件
有客服啊 個sms都會有寫個電話架 +85223712685
一打去就應該有人聽
有無人試過紋髮線?
咦以前用過d精華勁多個喎...搽兩塊面有突
改左配方?

同意冇乜感覺
但大肚婆好似用得
唔知sxsx放d貨放幾耐
最好去番官方授權嘅online shop 買吧
早兩日佢打嚟話送貨 我話屋企冇人可唔可以聽日送
佢唔想聽日再嚟 係咁話放去管理處得唔得 好彩管理處肯收
有無絲打用過呢間啲嘢?
我只用過綠泥竹碳皂 好work 走曬黑頭出黎
請問有冇絲用過 guerlain 個 youth watery oil
冬天俾眾絲燒到去左專櫃買左佢粉底同l’or
送左tester黎用
嗰排皮膚狀態好好搞到心思思想買返
試過買成set用 但對我無效 d瘡仲爆得勁左 以為係排哂d毒素出黎 但我用哂成set都無好到
好靚

放學去左睇
以為佢實物真係玻璃彩繪咁
點知個質感好平面
好似print張貼紙出黎痴上去咁
可以慳番唔洗買

絲打可以參考下
請問muf ultra hd同Nars邊隻粉底岩夏天用
利申 黃黑皮 混合肌鼻會岀油 主要都係想買枝自然啲既粉底
有無絲打知道florihana jojoba oil 可唔可以直接採臉?
有無絲打有用評
*搽臉
可以呀 我冬天每日早晚都用佢做護膚最後個step
2-3滴係手心捽勻按壓上面
如果用唔慣油 可以油mix少少爽膚水先上面
唔知之前有無絲打討論過dermacol呢個牌子
見佢枝遮瑕係youtube化妝片出現率都幾高
咁啱行街見到有門市就買左
遮瑕度真係好撚手高 重點係遮眼底都無出乾紋
我之前用過nars, rmk, canmake, the saem
唔多唔少都會顯乾紋
同埋我個毒販級黑眼圈都遮唔好
其實佢本身係粉底 但如果全面用應該會勁厚
香港係邊有賣?
我記得馬鞍山千色好似有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞