「勿助長代購勿提L’Oréal group」化妝品護膚品討論 103

1001 回覆
21 Like 7 Dislike
2號買 今日送到
燒到我都想買guerlian粉底 未用過 咁啱粉底都就用完
咁咪係人見到都可以執走
我都係第一次買 以前買嘢用其他公司上門冇人會打電話同你再約 正常唔係咁嘅咩
去投訴佢啦 就咁掉係門口又唔問過人
有時我買d 平野 咁司機送上黎時無人係屋企我又快返屋企既話 佢打黎我都會叫佢放門口 咁個司機好做d 但問都唔問下個客就放門口就真係太過份 又無溝通過 就咁send 個msg 比客話今日送就放門口
如果個客去咗旅行呢
大家情人節會化咩妝
係咪都係pink啲
買完春夏用會唔會好怪?

有冇人覺得pony store 真係好撚mk 圍威喂
佢日日出story 所以好難見唔到
知道佢有唔少fans 但都想講下

平時story 有抖音個啲都已經
佢最近鬧另一間韓國代購
(btw有人dm佢 幫手鬧埋一份個把聲都好mk 有大陸口音 )
鬧既內容都好八婆同小學雞 好似佢鬧人就得 人地反擊下就唔得
笑人此地無銀三百兩 其實佢自己都對號入座啦 chic之堡咁多韓國代購 1-3樓嘅話 人地的確又冇話邊一間

佢話人地抄佢賣貨
淨係講個咩乾洗頭粉 其實我見過再另外一間代購前年就賣啦
唔明點解好似講到佢獨賣咁
我覺得其實佢賣啲貨好普通下or熱門貨
反而俾佢鬧個一間就多啲特別野
不過呢間就真係貴啲嘅 ps平好多

利申 幫襯過ps2-3次 買唇膏 反而冇幫襯過俾佢鬧個間代購
化妝護膚品用日本外國牌子多 平時會留意下韓國牌子既路人純粹覺得好八婆 好似水晶界tq咁煩
shop買幾多錢?
唔該絲打
好似$250
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞