「勿助長代購勿提L’Oréal group」化妝品護膚品討論 103

1001 回覆
21 Like 7 Dislike
買左美白款用 除左幾保濕之外feel唔可以其他功效
第二朝皮膚係好左既 不過佢都幾笠 而家呢d天氣應該要洗洗面

Sasa原來有TO
buffet 148唔錯我上beautybay都18蚊usd 現貨唔洗等又可以接受
原來apieu 我之前介紹個隻tint 唇膏出咗4隻新色

靚到要全包色
絲打們 知唔知有咩去黑眼圈product 有效
本身鼻敏感底 好勁黑眼圈
聽講vitamin K cream有用
有冇好介紹
thx~~~
caffeine呢個價錢買唔買得過
想買toner大家有無好介紹
成日生粉刺 皮膚唔算好乾
絲打 呢隻如果甩咗層 gloss
再補番 之後再甩
會唔會染到個唇一撻撻?

睇你啲 swatch
燒著咗 CR01
除左minon覺得日本面膜完全唔夠台灣MIT面膜抽
中太多日本面膜伏
麻麻地, beauty bay都係賣緊7.5usd到, 計返先60蚊
佢呢度會員價95折都要85蚊
勝在即買即有唔駛等囉
反而支buffet同上網買差唔到10蚊就ok
我自己就內唇會深色過外唇少少 唔嚴重 可以接受
之前etude house 支tint 好嚴重 呢支我食個飯之後用暖水抺一抺再補都好靚

新色都好靚 我已經準備包色 搵咗朋友幫我落單
混合肌用咩潔面同護膚好?
有睇懶人包, 潔面個part淨係見到混乾
minon我覺得使用感一般
啲精華小到我覺得成塊mask都好乾
no
hqhair平好多 包直運到香港 除非你急用
見sf有貨
一口氣買咗devoted to chili, mull it over, sultry move
今個月買咗八枝唇膏
有無數過屋企有幾多支唇膏
知唔知落左order大約幾耐會到
2weeks
有絲打話試過一星期到
唔該晒你
唔敢數
正常收唔到件佢會第二日再派件 一係就再約時間
一係就轉去7仔個啲拎 但要再等耐啲
同埋轉7仔嘅話 應該係佢會sd個sms比你 之後有條link比你禁入去reschedule
我上次試過件件已經到左香港 無人收 想轉翻7仔 佢話唔比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞