「勿助長代購勿提L’Oréal group」化妝品護膚品討論 103

1001 回覆
21 Like 7 Dislike
佢真係好有病
呢個post好似都曾經有絲打無啦啦乜都無做過俾佢block咗

Btw 唔知有無記錯 佢好似有mon post
N03係我日常最愛
我買咗guerlain 24k粉底覺得有少少乾,我之前買過佢個lor妝前又覺得無乜特別唔想再買嚟配搭,想問下佢嘅活肌蜜好唔好用?

見到話護膚又得,溝粉底又得好似好吸引下,記得有絲打好似提過,但我seach唔返出嚟

另外有無人用過covermark藍色樽枝保濕base可以分享下
我都比pony store block左
都唔知佢做乜9
呢間咁嘅垃圾物流 又係咁
我已經聽過唔止一個人話佢哋d司機就咁放門口走咗去
我身邊有人仲俾佢哋冒簽收
有咩方法可以搞大佢
絲打用咩掃上呀 用掃上完再用beauty blender blend d 毛孔位 我覺得遮毛孔幾好 起麻完全無白芝麻問題
仲有65 絕對可以兩支走天涯 用完無乜點用以前啲唇膏
但我用幾次都好好
10號落單,今日已經到,仲提前打嚟問我有冇人係屋企
ps買咗suqqu桃橙 好啱春夏用 靚到癲

網上試色圖
可能唔同區嘅司機有唔同
我身邊嘅人全部都俾佢哋放低件貨走咗去
電話都冇個 正仆街嚟
屌 個間pony store好耐之前又係同另一間鋪嘈抄襲定咩 跟住兩邊我都幫襯過 我就係另一邊留cm 點知俾佢dm罵我做咩幫佢
我理性同佢解釋 係客人角度 最緊要價錢平 然後佢根本就一直繼續罵我唔啱 最後仲block左我 其實之前都見佢成日出ig story罵人 好八婆
係真心靚到不得了
01同08
揀喺7仔拎都好大機會會送上你屋企
就算成功轉去7仔 預返至少遲3日
同埋skynet揀7仔拎嘅話 佢多左一重手續 會易啲同其他人嘅貨溝亂
唔同以前sf用dhl嘅年代 送上門2-3日到 揀便利店自取最多都係遲一日
Skynet真係垃圾嚟
我係214同03兩枝走天涯 214又係好正
好同意大小朋友絲話suqqu胭脂最好用
噚日有用01 真係重手咗都唔驚點用都靚

已經有06 又燒到我
我都有06
好期待08
我之前會覺得佢唔算太顯色
但係諗真啲胭脂唔顯色咪搽多幾次又係一條好漢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞