『薪火post』BNO 續期資訊(29) May姐有請

1001 回覆
31 Like 1 Dislike
有無人知用e-express/ airmail有無果d 文件袋比你? 無既就咁用公文袋入住就ok?
有無人知用e-express/ airmail有無果d 文件袋比你? 無既就咁用公文袋入住就ok?

空郵掛號自己買文件袋

點解唔ok?

點解唔ok?

話曬都passport 重要文件, 就咁公文袋好似好兒戲咁
順豐dhl 果d封口文件袋好似好d但唔知邊道有
批我申請果位真係好鬆手
我見樓上好多人又副簽又解釋信又出世紙又要父母結婚証書,都係彈回頭

點解唔ok?

話曬都passport 重要文件, 就咁公文袋好似好兒戲咁
順豐dhl 果d封口文件袋好似好d但唔知邊道有

郵局咪有郵包賣囉,買完番去入咗去,之後去郵局同郵差講空郵雙掛號,比錢,搞掂.
批我申請果位真係好鬆手
我見樓上好多人又副簽又解釋信又出世紙又要父母結婚証書,都係彈回頭

批係人情唔批係道理,早續早享受,遲續有排受
批我申請果位真係好鬆手

巴打如果用speedpost嘅話
佢會比個袋你入d文件 唔使額外買post bag 我一共用左$245 3日就到

我個時續speedpost仲係19X 而家要245?
批我申請果位真係好鬆手

揸正頻密度高咗
我誠摯推薦以"早續早享受,遲續有排受"來做post 30主題

揸正頻密度高咗
我誠摯推薦以"早續早享受,遲續有排受"來做post 30主題

早續早享受
嗱,順個便再講多次,唔係英國佬無啦啦渣正黎做,而係你本嘢過期時間愈耐,你嘅護照申請嘅可疑程度就會愈大,審查時間同嚴謹程度就會隨日子增加,所以點解叫你哋想續就好續啦,咩等英鎊平先續呀,用嗰時先續嗰啲呀,聽清楚啦

其實匯率上落都唔會差太多既姐

有啲旅忍唔係咁計
嗱,順個便再講多次,唔係英國佬無啦啦渣正黎做,而係你本嘢過期時間愈耐,你嘅護照申請嘅可疑程度就會愈大,審查時間同嚴謹程度就會隨日子增加,所以點解叫你哋想續就好續啦,咩等英鎊平先續呀,用嗰時先續嗰啲呀,聽清楚啦

有啲旅忍唔係咁計

又鞭

揸正頻密度高咗

唔係"HPMO好俹簁"咩?

懶去郵局

speedpost都可以上門收
一次盛惠附加費75大洋咁解

今朝收到了
好在冇野錯

揸正頻密度高咗

唔係"HPMO好俹簁"咩?

冇所謂既....HMPO好那西應該可以長用

有啲旅忍唔係咁計

又鞭

都ban 左冇得入黎搗亂

有啲旅忍唔係咁計

又鞭

有啲旅忍唔係咁計

又鞭

我仲以為佢地諗住沽空英鎊,原來只是續BNO
又鞭

就算係 都已經miss咗低位

本野到咗就快到呢到

本野到咗就快到呢到

就快到 唔知幾時先寄番黎

就算係 都已經miss咗低位

9.9買咗唔少鎊

本野到咗就快到呢到

哇屌,座野靚撚到呢

本野到咗就快到呢到

入去叫佢地做野唔好咁那西啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞