一人一個交友app既經歷 (心事台)

1001 回覆
61 Like 52 Dislike
唔好對網上嘅人咁認真
重要係依家同佢係snapchat no1bf左一排
係佢噓寒問暖先,同埋一開頭好大部分係佢搵計傾依家先到我主動
佢之前同我講過佢有唔少match但剩係同兩個女仔仲傾盡計,一個就係我啦。而另一個女仔佢就話只係會同佢做fd
有次咁啱佢wkend悶,我又俾人放飛機,誤打誤撞就約左出來。點知出到來係個貪玩學生來 啲生活仲要亂晒龍既 呢次之後都避佢喇
我都覺得自己好蠢點解會咁
我真係可以好坦白感講 除左而家傾緊嗰個
我真係冇同其他男仔chat...
因為我覺得自己唔尊重個男!
雖然我唔知佢有冇flirt other 女女
唔想知亦冇興趣知😊
想約佢另一個原因係想死心,如果佢同網上既佢大差別既話就可以放棄啦
絲打身同感受啊
其實日日都會match到好多人 可能佢有更好選擇
唔好當佢凈係噓寒問暖你
唔好鬧自己,好多人係網上搵到真愛
你都係相信先會咁認真
55講得有道理,所以我依家都已經del左個app雖然仲係好想出pool
多謝你啊,雖然唔知你係絲打定係巴打都好
絲 我地真係好似
加個好友唄
可以呀
咁你都幾好喎 我可以同你講佢100%有,如果冇,一定係佢太樣衰冇第二條女同佢傾
你覺得。。嗰個男仔對我有好感? 如果我無理解錯你既意思既話
我係絲,男朋友係交朋app識,談婚論嫁階段
純粹你覺得唔好抹煞機會,交友app係個方法,無對與錯

當初我同幾個男仔chat,我當佢地係朋友吹水,無諗過尊唔尊重
男朋友都係

時間過去,我同男朋友都覺得同對方夾,雙方無再同其他人chat,之後先約見面
玩左幾個月都搵唔到認真傾既人
一係有啲人明明忙 好耐先會覆
又話約左朋友又話返工咁玩黎做咩
一係就q&a 全程我問佢答
最盡都係交換過相
無耐之前無再玩
希望大家都係現實生活搵到適合自己既人,唔好再hurt
好好啊絲 多謝你既分享 祝你地兩個繼續sweet落去
黑人問號
好快會抽離到架啦放心啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞