一人一個交友app既經歷 (心事台)

1001 回覆
61 Like 52 Dislike
女朋友都收得埋唔想你知

但你最後點發現的??
一開始玩只係想忘記上一段感情
玩吓玩吓覺得世上其實大把比佢好條件嘅人 何必單戀一枝花
的而且確我慢慢放低咗佢 但我再冇鍾意過人
會同網友出街 但心態都係識朋友 完全唔會有feel 亦會同佢地保持距離
網上世界好似只係我一個避難室 我以為幫緊自己 但就令自己對感情愈黎愈麻木
有冇人明我講緊咩
乜apps真係有真愛 想問下咩apps
同你出過街d囝囝先最慘,你明唔明?
由佢放工到返到屋企都係個幾鐘
最近佢知道我鍾意佢
佢都少覆左我 但佢忙完就會主動撩我吹水

好痛苦
諗起之前識左個男仔 傾左幾日約左出去睇 海底奇兵2
佢送我返屋企個陣就好心急咁想錫
但陣我未ready好 下意識推開左佢
返到去仲有keep住傾嘅
但第二日佢就block曬我😢
一係約咗女仔出街 你估自己真係唯一一個咩
絲 我哋一齊搵個好仔返嚟!嗰啲仆街就過主啦😗唔值得
啱呀 今次呢條仔都教識我就算我哋幾好傾 幾多共同興趣都好 都唔代表會發展到
樓主表示葡萄
啱啦,未ready 好就以後唔使ready.......
好啊多謝你
依啲隨緣啦,急唔嚟。
急就好似而家咁
加油加油❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘
You are welcome
我諗你正正就講左交友軟件既速食文化,
或者係本身交友軟件既設計上既問題而導致大家有呢個文化。
其實都幾難搞,大家係生活上好難識人。
又想識人,但又識唔到人,都幾予盾。
留名, 你地D仔/女有咩進展
你好彩,佢係食家來,除非你想比佢食啦
恭喜你啊, 絲打, 我近排都識左個好夾, 出左第一次街, 大家都好似有心發展
都係嘅 純粹覺得好莫名奇妙 手都未拖就錫
佢地係咁,佢地唔會放時間去煲一個Target,第一次出街就要confirm呢個target係可食用定非食用。
如果非食用,佢地就會轉target,要知道佢地大把target。
攞景定贈慶
其實點先分到對方係想玩定真心 睇唔透
食個飯面對面見下好過無限文字遊戲
食過 對方似flirt又唔似flirt咁 好難捉摸啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞