一人一個交友app既經歷 (心事台)

1001 回覆
61 Like 52 Dislike
最好互睇左相先,幾好傾都係假

利申:外協
點樣可以交友到,玩左3日都配對唔到1個
Tell me where did you go
又潛水啦你
係入面識左個男仔 傾左一個星期左右 出黎見左面
一見就拍拖 講左話要同交友app其他異性斷聯絡
我做到 後尾有次睇佢手機先知 我地一齊左佢仲同緊人地flirt 仲send埋啲對話比啲朋友睇
件事對我打擊都幾大 自問外表身材都唔算太曳 竟然有啲咁既遭遇
條仔都幾仆街
仲要條女豬過我..真係屌出聲
你為拍拖 但佢為獵食
人生中覺得最羞辱既一次
咁你有冇同佢分手?
其實我都驚 係交友APPS識
終有一日佢會玩返/一直都玩緊
初頭都有好努力補救 但信任無左就無左好難修補番
男人有心想呃你真係避都避唔到
唯有睇清楚個人先發展
其實女仔低到一個級數 豬唔豬過你已經係冇咩分別
對player黎講 只要易食就得 唔理好醜
仲以為我開
啱傾/肯傾都係肥肥地 但我真係好唔中意
有一個出左去先發現係mkt妹 佢之後搵我都已讀佢算
有一個傾左十句左右就出左去 出左去覺得幾岩傾 不過佢之後D text 都係9 hea 覆 算9數
而家唔想再loop 了 見到有新match 都冇乜心機
玩到自己沉船
大部份人係用咩交友app識
其實有d女係自我介紹打埋自己ig叫人地ig dm 佢係咩意思 唔怕好撚多厹dm 同埋係咪日日都有新對手
情人節唔約出去係咪等如無機咁解 已經出左幾次仲未有咩表示
諗返由2016年開始玩交友app 識過又見過無數嘅男仔 first kiss 俾咗第一次識嘅男仔 無拍拖但係因為佢喊咗好多次 之後不斷識人約人好似中哂毒咁

再係匿名交友識咗個幾好傾 有共同興趣的男人 出到黎見發現又幾好樣 有次佢話屋企無人叫咗我上去 第一次就俾咗係文字溝通識咗三四個月嘅人... 之後都有再約出黎行街 但無幾耐佢話要留學 個排真係好嬲佢好掛住佢同時又好憎自己 隔咗兩個月無再搵大家

係Tinder識咗第一個男朋友 我講咗件事俾佢聽 我好多謝佢會原諒我接納我 但到頭黎佢都係一個渣男 諗返起你對我做過的所有冷暴力 真係徹徹底底好討厭你 點解一次又一次都心軟原諒佢 我朋友都鬧我無撚用 半年分手一次 一年再分手第二次

依加好感恩識到第二個男朋友 轉眼咁快就一年 每次見到佢都仲有心動感覺 雖然有時會嘈交 但起碼唔會冷戰 所以我真係好愛你
話說同個男講約weekend第一次出黎
佢問我睇戲好冇
咁我又問睇咩戲
點知原來佢冇plan過 話唔知 自己都唔係成日睇戲
我頂 點解可以咁冇planning
我唔知係真蠢定點。

大家覺唔覺得我應該提出不如食飯算
定機會都唔再俾 let go?

佢嗰晚見我po ig story 都有reply我
唔舒服叫我小心之類

所以我唔知俾唔俾機會好。

坦白冇planning真係扣左好多好多分
但又唔想咁快判人死刑,
可能唔想你覺得佢自把自為姐
岩傾咪出黎見下囉

痴線,攤出黎問你睇咩戲叫無plan 過
人地唔常睇戲想用睇戲陪你耐d都要俾你屌。。。
咁你好心放過人啦
咁其實我同佢都少睇戲嘅話
不如索性食飯算?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞