一人一個交友app既經歷 (心事台)

1001 回覆
61 Like 52 Dislike
我好怕變一問一答
佢:我冇試過喎🤣
我: ........

點算
未試過 未約出黎試 咁又約得出街
同感
太執著冇意思,最後都係自己辛苦
唔可以只係諗之前開心既野而唔捨得
前排沉過船,最後都係del左佢
我係上年7月尾個時都識到個女仔 之後上年8月中有日返工約左佢出黎睇戲
(有冇人記得上年8月中上過咩戲 我好似無左個段D記憶 我唔記得左係咪與神同行但又好似我係自己睇唔係同佢睇,但我又記得個套戲又有D位係好笑,但個陣又除左與神同行又好似無其他戲好睇)

其實都有傾有講既,不過我同佢好似同佢撞左性格咁,都係D唔係咁多野講既人,
之後都有繼續傾,去到9月我好似講過對佢有興趣之類既說話,
不過佢個時話我地都係繼續keep 住咁樣會好D 所以9月-11月中間有段時間我同佢傾得無咁密

係去到12月我地又傾返密左,不過我次次話想約下佢,佢都好婉轉咁,唔想同我出第2次咁 ,,有次我ig add 左佢個知己(個女仔都知既),其實係想問下個個女仔D野,我應唔應該搵佢個知己幫下手,問下個女仔D野,我真係好想知,我有冇情敵,除左我之外個女仔仲有冇同其他男仔傾緊,以我所知,個女仔既男仔朋友好似一隻手指數得哂,而佢又咩都會同佢個知己講.
有時啲野自己feel到啦 你都知人唔想同你出第二次 咁你仲去問人best fd 你話係咪犯賤? 快啲搵第二個啦
比人趙完鬆
你唔夠靚女 男人好膚淺
唔係呀

依幾日就係兩三個鐘先覆你 上線唔覆
有時間睇story冇時間覆你whatsapp
癡撚線
初初就扮撚曬嘢講到自己乜乜77 我唔會淨係得把口㗎
收皮啦

以後唔玩apps
絲的心好撚累
咁就錯啦哈哈 並非曬命 所以先更加唸唔通😂😂🤦‍♀️
咁你俾我識你算
不過話說我發覺當我今日無mud同佢講嘢 嚟招欲擒離縱又真係workwo 果然男人都係鍾意啲看似得唔到既女人🤷‍♀️
有緣現實生活識到先算啦
呢樣真
同我個情況極似 會唔會同你match左同一個人
約過一次出黎 雙方都有好感
但呢排佢冷淡左好多
算啦 唔會再做主動
係因為你自身問題定條女主動講唔傾?
facetime打丁
都話邊個動心先就輸了 你留意埋人地有冇睇你story 邊有得唔輸 同一時間chat幾個先係正確玩法
我哋仲未約過出嚟 會唔會咁橋啊😂🤦‍♀️🤦‍♀️
我之前有主動再約 但佢用好多藉口推左
不過我del左apps了
次次都不了了之 好灰
絲有無同佢交換其他聯絡方式啊?
有呀 約第一次之前都交換左tg
不過佢hide左last seen
有時候睇左又唔覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞