一人一個交友app既經歷 (心事台)

1001 回覆
61 Like 52 Dislike
無啦呢排未搵到工又少異性朋友
我都好想搵返拍拖個感覺

不過之前返工我對有個女仔有好感
但我慢熱而且覺得佢對我無感覺
所以我無take actions
有下一個好傾就唔記得左上一個
呢個真
本身好好傾
傾左成個星期
一睇到我張相之後 唔理我
多謝你地啊有愛
希望你快啲搵到,要捉緊機會呀,
幾年前有用apps識過 其實好多女仔都好好 有D約過好幾次 一齊相處既感覺都好好

最後陰差陽錯之下 無同到佢地行到最後 有時諗返會好可惜 但一切無得返轉頭

利申: 已婚
緣份啊
我聽日就試下成日都唔覆佢,睇佢有meh反應無就下個
都係試下佢哈哈係時候佢主動啦
同你差唔多 遇到一個好啱傾 冇deadair過嘅男仔 日傾夜傾差唔多三個月 我自己覺得日傾夜傾點都有啲嘢 我有比過signal對方 但對方仲係用唔同藉口 最後我冇再覆佢 因為我比咗機會你幾次 但你依然無動於衷 咁無謂曬大家時間 係佢搵藉口嘅同時我都feel到自己失望所以慢慢淡 絲打勸你唔好咁上心 你上心就輸了 佢有冇feel其實你自己知 唔好曬心機係一個唔值得嘅人身上(同緊自己講
係 就係咁
大寶哥都...
暫時玩左一個月 約出黎見既得六個
其他一係睇完相唔個眼緣 一係傾傾下消失左....
加油呀絲
我同男朋友係某個冇相只聽聲嘅交友app識嘅
我地開頭都係互相寒暄下講下以前啲嘢咁
我都係抱住識朋友嘅心態去玩
冇諗過最尾我地會一齊

交友app入面唔係個個男仔都係壞人嘅
最緊要俾對方係對話間睇到你嘅優點
我男朋友話當初都係傾傾下覺得我係個好女仔值得追(係交換相之前)

我地依家雖然未到談婚論嫁嘅地步
但係大家都為我地嘅將來諗過
我一開始玩app都冇諗識到咁好嘅男朋友
希望絲你繼續加油 祝你順利
哈哈同我經歷都有啲似 嗰時以為真係揾到個咁夾既人 係比人話on9架啦 見都未見就有好感 但有好多時係對話之中真係感受到一個人 有咩事第一時間都係想揾佢分享 日日傾 傾到第五個月我真係好想同佢見面 點知岀到黎先知佢有咗女朋友了 諗翻起好傻 不過佢對我黎講真係一個好重要既人 陪我經歷咗好多 宜家都仲係好朋友
玩多幾次就無乜感覺架啦
岩傾未傾 出到黎就出
反正上網識人 對方個心每一秒都變緊
你唔會知佢會唔會明天同身2個chat
如果佢本身有自己既圈子 有工返
識奈左熟左就未必日日得閒覆
其實好簡單 真正面對面見一次已經明白曬
但都係要大家有共識約出尼先得㗎
男講講下又冇左件事
真係想提㗎 但為左自己著想
唔想chur人 我要沉默
雖然唔知對方幾時會再提
原來隔幾個鐘覆咁大件事架
從來唔係公事急事我都唔會即覆架喎
上網啲人來的快 走得都快
其實一日未交換相同約出嚟見面 都預咗遲早同個個人會斷聯絡
我同男友係maskoff識 傾咗一陣就約出嚟見
最初係覺得佢好傻好單純 未約過出嚟就話對我好感 話我係好女仔
仲寫咗千字文表白
完全冇諗過係咪假相就話鍾意我 仲要傾得一陣就話我係好女仔
出嚟見之後無幾耐我應承咗佢 覺得佢係一個好男仔 對感情都好認真
佢仲話一見到我就有個種會同我經歷好多嘢嘅感覺
而家都一齊咗就快兩年 大家目標都一致 就係結婚
不過當然我同佢已經一齊去過幾次旅行 同居過一段時間先夠膽咁講
試下比個提議 話xx好似好好食wo 問佢有冇試過
唔一定人地開口先既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞