一人一個交友app既經歷 (心事台)

1001 回覆
61 Like 52 Dislike
而家好似對佢太上心 無時無刻都想佢同自己傾計 日日傾幾個鐘 但其實連人地個樣都未見過 萬一佢好樣衰點算
到開左樣真係樣子過唔到自己果關
你個心自然會逃避
這就是現實
但好驚hurt到對方
介唔介意講下邊個app
換左相先啦不如
等~~~~寂寞到夜深~
Tinder
我最近喺app都識左個男仔,佢一開始就已經話工作好忙係aim at搵女朋友,之後text左無耐就約左見面。
見第一次喺cafe見,好正常咁傾左個零鐘偈,見完之後佢就text話想一齊,我應承左,跟住我地有text同傾電話。
之後見第二次都係cafe見,佢已經好sweet好熱情咁攬同錫我,又話過年要去我屋企拜年。
然後傾傾下發現佢真係工作好叻學歷又高,應該搵好多錢,而我其實只係一個普通女仔又唔係靚,所以我又有d不安,好擔心佢係玩家,點算好?
見左個零鐘就一齊sosad
睇字感覺覺得係玩家
見左個零鐘第二次又攬又錫似想呃蝦條多囉
急成咁
係又點唔喺又點視a0為浮雲
同感啊絲 不過佢琴日同我講咗話佢對我有好感
點解 哈哈
我有一排無mud覆佢無mud點sendsnap 佢就有搵我 跟住同佢傾開gpa嗰啲嘢佢就喺到笑我只會過1爆2 跟住我玩下咁係咁話唔理佢 hate youetc 跟住佢就想tum返我就send啲 曖昧bitmoji跟住我就試佢話呢啲嘢唔可以亂咁send俾女仔㗎佢哋會誤會 我會以為你對我有興趣/好感 唔想唸多咗跟住佢就認咗啦
因為 🤔感覺..😂😂
識多個fd既話又無妨既
咁佢都知我對佢有好感既
A0先會咁易對關係好淺既人咁上心,even未見過果個人
因為冇經驗,而佢係第一個比到依種好似戀愛感覺你,所以就無限放大佢
留tg? 😶
之前同A男仔傾開 有約出黎見過 傾咗三個月後佢消失咗 無意中搵到佢ig 原來本身係有女朋友 我都即刻收皮 刪曬啲對話

無耐就識到依家嘅男朋友 都一齊咗大半年 有日出街去完沙田 無聊開A男仔ig睇發現佢同佢女朋友今日都去咗沙田 我就心諗無咁橋掛

隔咗一兩日 A男仔竟然whatsapp我話見到我同我男朋友 完全唔知點覆 又好想覆佢知話我都見到你女朋友 諗咗半日就諗住block咗佢算 費事互相繼續搵大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞