一人一個交友app既經歷 (心事台)

1001 回覆
61 Like 52 Dislike
lm
你不如主動啲問下佢得唔得閒見個面 唔好錯失呢啲機會 或者未必佢係適合既人選 但亦都可能係你最後嗰個 進取少少無妨
哈哈
絲我都已經做過你上述嘅嘢呀
主動再問過㗎喇 對方都係冇反應 話再諗諗個期先
咁我覺得真係想約嘅係會比個期你
唔想約實係有十萬個藉口。

然後我嘅情況係後者 所以你話giveup唔giveup
Er...咁樣啊 Give一Give都好既 無謂拖住拖住....
其實真係唔知黑仔定點
當初以為搵到一個啱傾嘅
然後傾吓傾吓變成咁

好挫敗囉。
離一離題

我自己都玩左一兩年交友app 而家放棄唔玩了
建議毒撚們想識女既 唔好玩交友app 正正經經玩谷聚 出街識仲好

交友app識人根本係hard mode 風趣幽默係入場卷 但係現實 你風趣幽默唔愁冇女

網上女 豬西級都閒閒地一對幾十仔 但現實就算女神級 最多同時對幾條仔 所以溝網上豬西難過現實溝女神

仲有話題 你網上大家冇共同圈子 點吹都好快冇野好吹dead air 但現實出到黎大把環境野比你做話題 同埋調情說話講兩句好過你網上吹一百句家常說話

奉勤大家唔好哂時間網上識人 玩得耐只會覺頹
經常性都係咁 可以同你傾到最後又肯等你既先係mr right😭 再尋覓下啦唯有
我都冇心機尋覓了😚
唔好咁頹啦😭可能已經出現左係你附近架啦
希望在明天
甘人地所做嘅野自己都控制唔到既,
絲打,如果你對於用交友軟件有D咩問題都可以搵我同我傾下架。
絲打你第一次遇到呢個情況?
點解要半夜時份先揾我
係咪人地訓哂無人陪先會諗起我
試過有幾次都係咁
介唔介意話我知主要用咩交友平台架?
我用天打識佢既依家就用緊snapchat
甘都肯比其他contact你吖
比contact又唔代表到乜架
傾左大半年又ig又fb都係唔會約你
係真係咁忙定對我咁冇興趣

但冇又唔會同我傾到咁耐
真心呢d猜度真係好攰

而家斷左聯絡佢好似有女友啦
但又會凌晨三四點搵你d舊post like
想點撚樣唧
傾左甘耐又冇咩成果都真係好洩氣。
有時候交友app都真係會用到好攰,其實都係想搵個人傾下計,
但真係傾到計都唔係一件容易嘅事。
最灰最失落係就算唔會有感情上發情,既然大家都冇踏出到呢一步

又洗唔洗消失到朋友都唔係咁嘅地步
根據經驗 我識過兩個男仔都話自己電話壞咗會唔見人一陣 最後發覺佢係有女朋友
同女朋友一齊唔覆得先咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞