一人一個交友app既經歷 (心事台)

1001 回覆
61 Like 52 Dislike
各位有玩開交友app既巴絲打一人一個經歷,開心事台 

我先,玩過交友app識左一個男仔,性格好好多野都夾。又會問對方食左飯未,天氣凍著多件衫etc。但最近想約佢出黎時好似成日都約唔到,想同佢傾下計有更深入發展。但最近佢雖然都有秒回我etc但講既野少左,唔想自己唸多左覺得佢失去興趣。

利申同佢講左野成兩個禮拜,有啲俾人玩既感覺 

想知佢對我有無興趣。。 有無巴絲打都有類似經歷  
或者你唔係俾人玩
只係對方純粹想搵你攝時間傾下計咁
寒喧問暖呢啲好平常
唉自己又對佢有好感都係放棄算啦
會唔會試下去OpenRice/新假期依啲網
Cap低餐廳 扮有興趣問下對方有冇興趣試下

利申 絲 同一個男仔chat左一星期
對方有提過約 但唔知點解又冇咗件事
同自己講絕不能主動
都有試過幾次啦有時得閒會互send下snap 話自己去邊玩去邊跟住佢都有試過話咁正唔叫etc 最近嗰次佢話自己聽日去邊度玩我就話咁正唔叫類似嗰啲嘢 跟住講講下佢就話下次約我 利申 覺得自己都已經算好主動,所以依家要收返手🤦‍♀️
我都係感話
試下停一停 條仔care你就自然會搵㗎喇
我都係咁同自己講⋯
係咪弱智 見都冇見過就對人有好感
交換左相未呀??
交換左,樣ok身高感情史心事台都開過,佢之前話覺得我係好女仔黎
多謝你啊絲打,不過想問一個問題如果我停左佢仲sendsnap過黎算仲算唔算搵我
利申之前試過
又會問對方食左飯未,天氣凍著多件衫etc。
呢D似係冇野好講,夾硬搵野講咁
分別幾歲呀大家
不過我想知女仔通常要match完之後要傾幾耐先會比其他常用既聯絡方式男仔?
我通常傾一陣,maybe三四十句左右就會問 8成都會比,因為通常對你冇興趣既人,三十句之前就會消失左(?)
係咪真係關主動事
大我兩年,我18佢20
我諗應該算掛
好似今日咁 佢隔幾個鐘先覆我 我明顯火火地
喺ig講咗好多嘢 然後
可能佢真係忙緊 臨放工我講佢放工
之前繼續交代又廢噏左一輪

都唔知實質想點

不過最好抱住一個心態
平常心
有心實約 就算幾忙
必要時先自己輕輕提一提 暗示得
唔係,之前真係好多野講好好傾
唔知算唔算公廁snap喎
即係一次過send俾好多個人嗰啲。
我就傾左三日因為send貓貓相先比,我地兩個都鍾意貓好多共同話題。講左好多野sc同係個app都係
視乎對方性格啦
我覺得想進一步發展就要主動,尤其是玩app,你唔知有幾多對手
可能佢有女 想搵sp 見你咁噓寒問暖費事你沉船
我好似已經lai左野 lol不過係因為佢之前話試過比個好主動既女仔flirt,約出街睇戲,又有身體接觸後都俾人fdzone所以依家唔會亂咁誤會同主動
因為玩呢啲app真係會同一時間同好多人傾緊 唔會成個重心放係你到,所以覆得快唔性真係睇心情 平常心就好,邊個動心先就輸
唔係既,之前都有唔少snap係佢專登send俾我依家佢都多左主動send野過黎搵話題。不過到依家都唔知佢想點唉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞