一人一個交友app既經歷 (心事台)

1001 回覆
61 Like 52 Dislike

個男本身hea回我 都斷咗兩日㗎啦
我屌 佢突然wts我話自己忙完
食💩大呀你?
當我🐶🐶🐶咁撚???

大家覺得我應唔應該覆佢
定攤幾日先覆
定索性唔好覆
不如你同佢講你點諗
Btw我地三個識既係咪同一個人黎
咁鍾意撚人既
將自己嘅諗法講比對方聽就冇癮啦
自己擺到明上心過人地
依家係自己佔緊下風啊

做乜搞到自己咁cheap
竟然冇人回我個故,不過唔想爛尾,今晚繼續寫

到咗佢出發前兩晚,佢問我會唔會去接佢機,因為佢朋友嗰日有事要做去唔到接佢。但係我再一次婉拒咗,因為佢始終冇向我交代到底去邊住,我唔知道佢會唔會乘機想上我度住,唔敢亂嚟。

而到佢嚟嗰日,我咁啱要去機場處理啲事,就乘機睇吓佢班機到咗未。因為始終擔心,真人同啲相會有差距。我匿埋一邊,肯定咗係佢之後就走咗。但係我當晚亦有喺whatsapp佢,話喺機場見到佢嘅,只係自己因為第二日仲有好多正經嘢要做,趕住返屋企瞓。同時亦打聽到,佢真係提早一晚可以去朋友度過夜。

我同佢正式見面係喺第三日,亦係演唱會之前嗰日。嗰日本來諗住帶佢過澳門玩,因為佢最初提過想試吓去澳門行吓。而且佢仲話,個fd喺day 2帶咗佢玩成日可能會有啲攰。點知最後佢都係跟個fd玩到下晝先同我見面。我見得番半日,就先帶佢入長洲影日落,然後夜晚再上山頂睇夜景。

唔好意思,日頭忙完,而家個腦好似塞塞地,諗唔到點樣交代多啲detail
有巴打絲打想我寫好啲嘅歡迎開口
咁你都知人地唔care自己
做乜仲要繼續俾佢撚
講完等自己了結左件事
如果佢俾你既回應真係好行就算
始終交友app識 好難免自己唔亂諗
有時佢唔同自己傾仲會諗佢係咪遇到一個更岩傾既人

BTW好記得有次我好嬲成日藍剔佢
之後佢迫到我講自己諗法
然後佢又講返點解佢會咁做
諗返其實自己都有錯
雖然依家感覺上又開始俾佢撚咁
但果下真係覺得同呢個人close左少少
真係care自己就唔會斷聯兩日
會keep住搵自己啦

擺明flirt唔到第二個返轉頭,
做咩做到自己咁
點解...無啦啦係度寫故
同埋睇完唔知你想帶出咩
你咁問姐係你心入面有條刺啦已經

你一係同佢講下
你一係諗咁佢唔係你男朋友 依個係佢既權利黎既
好難講 你自己要諗喇

你覺得佢好咪傾住先
一般咪用返個App

不過你依家一定有條刺係度 試試保持一個好既心態
咁咪繼續傾
加油

你第一句已經解決左個問題
Sor...見到有絲打(同埋巴打)寫佢哋啲嘢,我又想學佢哋咁寫,俾其他人評論吓啫
雖然唔係用交友app識,但都係真人真事喺網上識
佢話睇片
我都唔好意思打擾佢
咁睇完其實係咪應該要揾一揾我?
佢唔揾我只會覺得佢唔想傾
不過依家我都睇開左
唔開心既程度都無之前咁高
佢揾就當bonus 唔揾就自己摺埋訓覺算
點解覺得性格夾嘅
有時候有D野唔係話阻止就阻止到
祝福你 希望你找到對的人
多謝你
上網識女 識著女友嗰fd
斷正
RIP
可能旁敲側擊講下自己match完佢
無再match其他人了
慢慢佢都會feel到你認真對佢
佢有意思既話就佢都會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞