一人一個交友app既經歷 (心事台)

1001 回覆
61 Like 52 Dislike

d女成日都係咁架啦
老奉要人諗節目收撚皮啦你
我唔明而家d人交換ig做乜
交換whatsapp傾電話好過
最憎交友app遇到啲女淨係識一問一答,冇心傾就咪鬼應我啦
老奉要男仔開話題既女仔都係仆街
因為我個樣唔靚仔所以用MonChats
好演技囉
你柒咗仲講出嚟
星期日見app識既女生
但大家都未睇過對方咩樣
只知對方身型
係咪一齊左但仲有keep住玩apps
當你備胎
你肯定你真係佢女朋友
同男朋友都係交友App識,下年結婚,自己都估唔到。
恭喜晒
btw一齊左幾耐?
出到10次咁多已經好勁,我通常見完1次 就GG
Tg post識,傾左3個禮拜跟住出黎
本身臨出前一個禮拜每日傾1、2個鐘
又會衰人壞人哼同埋有哂懶可愛果d表情
出黎我覺都傾得ok無咩冷場,但自此開始傾少左
語氣同回都會少左
但又會繼續約之後一齊打下波行下山果d
係咪含左?樣比佢想像差?

有時講野小flirt又ignore果句覆其他
同埋其實傾得耐左仲邊有咁多可以每日講成個鐘
已經成日搵機會影下相/share下post黎搵話題
但得我一個咁做其實好攰
係app識完 傾左一段時間 覺得大家性格好夾
好多野都好傾得埋 嗰段時期係最開心嘅時期
大家都成日對對方噓寒問暖 想了解對方更多嘅野
只要對方一個曖昧信息都夠你開心半日
出到嚟 知道對方都係對自己有feel 想一齊
當然 自己都好開心啦
一齊左一段時間之後 發現好多野都好似唔係自己諗嘅咁 自己係想同對方走落去 但佢好似唔係咁諗
唔知係對方定自己問題啦
最後 發現對方其實未玩夠 交
所以 唔好隨便對係交友app識嘅人動心
都係愛自己多啲好
誰先認真誰先輸
玩交友app 都係識下朋友吹水算啦 唔好諗咁多啦
想試你識緊嗰件係好仔定咸濕仔好簡單啫
我試過真身用完tinder
識到幾個覺得ok嘅男仔
完全正經男仔 傾日常生活野
有個仲同我傾哲學

結果我再開一個新tinder 用大波妹假相 bio 寫住for fun
將距離年齡較返我目標人物既資料
好快就撞返同一堆人
add 返我真身add 過嘅男仔
嗰三條友原來都係搵sp
乜野鳩撚柒都出晒 傾兩句約開房
依家真係費撚事玩交友app
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞