一人一個交友app既經歷 (心事台)

1001 回覆
61 Like 52 Dislike
唉⋯⋯咁我係咪應該抽身d睇定d先?
咁新年佢話要黎拜年我比唔比去黎好?
我之前拍過2次拖,但未帶過男仔返屋企架。
傾撚左3個幾月
日傾夜傾好岩傾
結果一約出黎見完面就再冇下文
所以係度奉勸各位樣衰柒頭咪撚玩交友app
哂時間哂心血
咩事冇下文
咪樣既問題囉
小心啲
定係我留比你 😶
其實我覺得上網識人好危險
佢上網講既野甚至身分可能完全係假
因為你地冇common fd佢講乜都得
所以佢話自己幾叻幾叻你都要有一定保留 唔好佢講咩都信晒

唔係話上網識既都係壞人
都真係有男仔真係想長遠發展 所有野都循序漸進黎慢慢培養
但聽你講個男仔都9成唔係好人
傾左陣約出黎就想一齊 根本冇了解過 第二次就又攬又錫
旁觀者都睇得出佢志左就手呃下蝦條

識得果一陣緊係唔帶啦 其實你都未了解佢 唔好為拍拖而拍拖啦 我係你就會斬欖
my username: Turtle idk
穩唔到你 😂我add我啦 kktk112233
我都覺得一切太快,所以都覺得無乜安全感,我會小心d。
佢有比過公司卡片我,我有上網check過佢公司,係喺香港註冊嘅正常公司,同埋佢公司真係有佢呢個人嘅。
但我都知咁樣唔代表佢係好人,只係知so far佢講嘅都係真。我會理性d去處理。
Good luck la
我都只係睇字 最認識果個人都係你
但自己真係要保持理性 認真
唔好咁易比人tum到
一切都係講運氣 有fd既男朋友都係交友app識 拍左年幾 好穩定 條仔都對佢好好

我當初都係懷著試一試既心態 識左ex 識唔夠一個月就一齊左 最後拍左7個月就散 拍拖途中佢都算係誠實 講左佢啲黑歷史我知 sp又有 扑完唔理人又有 有時都諗我算幾好彩 起碼我地一齊個陣我feel到佢都愛過我 認真對待我 唔會出面收埋第二個

大家都會concern誠信問題 好多野都要出到黎溝通先feel到 俾得你現實識到個都可能係呃你

但俾我揀 我都唔會再玩交友app 我上次只係好彩 慶幸識到既係我ex 雖然佢肯講佢既黑歷史 但都可能仲有更多我唔知既野 個啲只係一部分

總之 想要好仔 一定唔會係交友app識 講運氣加
其實講埋d帶你見自己家人朋友or去見你家人朋友果d好大機會都係吹下水tum你
因為佢想比你覺得佢係好重視你同依段關係 會長遠咁發展 有d妹豬係好冧依套而落搭
其實未拍到好穩定我又唔係好想比佢見我屋企人,
費時之後散左或者有咩事又要同屋企人講一大餐啦,
我阿媽都幾煩。
冇番至少一兩年都唔帶啦講真
每次都要重新咁去了解一個人真係好攰。
個個都玩到灰鳩機
呢啲apps 真係for fun kill time多
勿認真
一個星期就算啦
無錯
人地識朋友姐 咁都叫玩
其實好傾最後唔會介意人個樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞