一人一個交友app既經歷 (心事台)

1001 回覆
61 Like 52 Dislike
無計啦絲 我都係咁同自己講唔好太在意佢 結果一唔在意就變咗佢自己嚟搵返我唔係曬命 不過有時適當既欲擒離縱係必須㗎 條仔唔覆你就唔好問佢點解唔覆 男仔就係咁越難得到既嘢就想得到 咁樣做人我都覺得好辛苦 所以有時真係想放棄算
我唔覆個男佢係咁chur我問我做咩唔覆佢又問我係唔係唔鐘意佢 又隔幾個鐘send emoji暗示我未覆佢
咁點解唔覆?
我個case就直接咗
冇講到明問點解唔覆
只係講左句 你咁忙 仲想唔想繼續傾
:「 有時自己忙所以冇覆你,我都唔好意思咁耐先回你。」

其實係咪好公式化,都已經傾左一星期有多,有咩要講都講得7788,每日對話愈來愈少⋯
對方冇再提約見面
開始hea覆
呢啲男仔就要小心啦絲 好大機會係狗公嚟
我同個男仔都傾左兩個禮拜有多啦 但好彩既係佢到依家都有隔唔中r 計傾同埋講下笑 雖然係無以前傾得咁多 但我覺得咁樣都幾好至少睇得出佢仲想繼續聯繫落去依家就當住普通fd先得閒吹下幾句水咁
最後一次就試下啦絲 搏盡無悔啊 唔好令自己後悔
個男有冇約過你出嚟啊
其實我覺得真係見一面就知道晒所有嘢
唔使淨係沉醉係一個文字遊戲入邊 耐左都會攰㗎
之前我哋互send snap時見到對方去啲好玩既地方時就會話 唔叫唔叫etc 之前搵佢時佢都話你搵我就帶啦 跟住有提過幾次佢就話未confirm到個timetable 就未約實 不過呢啲就隨緣啦
識左個網友一年,起初都ok,幾傾到計,當佢係朋友咁。
約過佢兩次兩次都應承左之後放飛機。咁我都無乜問題,咪當係識左個筆友,唔見無所謂。之後過一排就開始我講咩都同我唱反調,同佢分析下又係到發脾氣,人身攻擊。仲cap 曬d 對話圖話send 左比其他人 話比其他人評。但又淨係cap 對自己有利嘅對話內容。之後真係頂唔順,真係正宗港女格黎,錯左又要死兜爛兜。
極品黎架WO 真係 好彩你無溝到佢,有排受
試過有提過幾次啦 佢就解釋話佢嗰個禮拜本身約咗人未定到時間同埋真係未知幾時得閒 咁我就唔知啦不過好 我下次提起既話一定會咁問佢
面對面講唔到既話就用text講 主動一次唔會後悔仲好
你地識左幾耐?
我哋識咗兩個禮拜多啲 聽完你咁講後我都係退後少少先啦 到時如果再提起就先再直接問佢係咪唔想同網友約 我個人鍾意直接啲好過拖泥帶水
呢啲好睇緣份彩數
我開咗個account兩日就識到現任男朋友
不過真係要咁啱對方都無機心
先可以互相信任
大半年了 還是朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞