一人一個交友app既經歷 (心事台)

1001 回覆
61 Like 52 Dislike
幾歲呀雙方
唉 我唔想咁試人
唔好話apps識啦 咁試男朋友 可能佢都會出
你啱呀
我就係咁先試到個ex 係見閪就插有十個sp 嘅死仆街
仲要同我d 假account 爆晒佢點約砲
我真係唔知個男仔想點
我問佢有咩戲想睇 佢話自己少睇
我suggest不如食飯都得
佢就開始hea覆 “諗下”
然後尋日全日都冇搵過我
我又犯賤問佢係咪忙做其他嘢
幾個鐘之後覆我兩隻字 “忙緊”
媽呀,約左weekend出街 (連星期六定日都未定)
係咪可以完㗎喇

我屌
點解個個都係一開始勁flirt
之後就變成咁撚樣。

好累呀唔玩喇
可能有新target
條pk一開波話 你記住唔好同第二個傾呀
怕你離我而去
我屌你啦 flirt人真係唔洗成本㗎喎
睇左少少你d post 你對佢好上心
想知佢點約
會唔會有啲明明想認真 但畀佢氹到for fun
唔明你第二句
不過講其中一件
扮到想追我咁, 又懶係真心發展
總之一定唔會諗到佢咁仆街
然後我用分身 佢兩日已經好直接問人:幾時同我開房
仲比我查到佢有多年正印
謝分享
我意思係如果試佢時寫明for fun佢就好容易約啦
但如果冇寫呢 都會咁直接?
可能我衰就衰在好容易對人上心
其實好人係咪真係冇人鍾意
佢問我分身平時d 人點約你架
我問做咩
佢話有條女佢好想屌 但佢想認真 佢想將條女做sp
細問之下條女係我
根本就唔好覺得呢d 人會有好果面
唔敢講玩親app嘅都係咁
如果多啲女仔都有你咁理性 識得保護自己 咁就會少好多問題
至少快啲死心move on
其實你地沉哂果D仔 係咪外表/條件都真係幾唔錯?
識得D幾靚仔既男仔, 會有好陽光/正經既一面

但其實都好多SP, 有正印都會周圍約人(覺得性同愛分開)
但佢平時對條女又係好架wo
有時你亦會做到壞人既
只係你今次鍾意個個係比你技高一籌姐
咁係咪即係代表以後識親新人都唔可以真心對人呢?
係咪一定要壞女人,男人先鍾意呢?

呢個世界真係好奇妙
咁又唔係個個都有機會做壞人
我冇感覺,唔會俾希望人
你見過佢未?
真心對人冇問題

不嬲上網都唔會講大話 都會照樣關心人

但係上心就可以放慢D 起碼有相處過先
差少少就見面
都話講左weekend見 但對方而家咁嘅attitude
今日都冇再搵我
我係咪仲要wher爛塊面先

點都好
今次真係del apps
佢之前flirt我嗰時話
“When should we delete xxx”

我而家冇target都del了
怕怕
識唔到正常女仔,全部都騙子/賣野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞