暗瘡爛臉 想死 搞好耐都處理唔到

666 回覆
329 Like 14 Dislike
唔知係咪錯覺 我夜晚開始無用護膚品 之後第2朝塊臉好似好左
你成面都係塵蟎同塵蟎屍體發發炎

由環境同空氣入手啦
去睇醫生 真
推介葉祺昆醫生
點睇
如果係因為塵蟎問題 搞到毛孔點點點 生瘡既話 睇醫生有無用
一個人塊面如果有炎症 正路塵蟎數量四百隻走唔甩
環境衛生要改善
咁我睇醫生有無用 我以前係唔開門 唔開window訓 之後張被姐半邊臉 因為怕黑 而家有開window 唔搵張被姐住自己
你老豆老母以前多唔多瘡
老豆唔知 老母以前係有瘡 塊臉紅紅地 現年佢42 塊臉無事了
保濕
保濕五步
好似有巴打一語中的 真係似係塵蟎問題/遺傳 保濕個d我日日做 買過好多野
衰撚過晒你地,而加好番晒

保濕保濕保濕保濕保濕保濕
講講講
睇醫生啦
塵蟎塞毛孔 睇醫生食a酸有用咩
你用咩保濕野
你唔睇醫生點知咩問題

利申:我都爛面過 中學比人笑,又唔敢出街
睇醫生好得好快
而家間唔中下巴會生,但兩邊面 額 鼻 都冇生
下巴會生應該係絲打你忍唔到口
因為9成都係遺傳

其實咪諗咁多喇 睇醫生食完a酸 再唔得先再諗

btw 咩水油平衡個啲全部係9 up 唔好亂信買product

有無用過外用a酸?
啲人起身洗面係為洗走新陳代謝 面上嘅死皮同油
全部都係塵蟎呢啲蜘蛛仔最鍾意食嘅
張被遮半邊面 都係油同成皮 第二晚瞓會點 你自己都知啦
多換枕頭套
仲有一樣野可以試 入屋除鞋 唔准周圍踩
洗手 抹電話 即去沖涼洗走街外嘅污糟野
未沖涼前盡量唔好周圍坐 尤其唔准上自己張床

戒J
黎M前下巴會生
老母個時唔畀 之後我日嘈夜嘈 日日出街行經過有鏡 都照一照(不以為然) 見到紅曬 一點點 就成個人好燥 外人望我係黑曬臉 上層巴士得我旁邊有位都無人同我坐
除左最後個樣我全部都有做 我係屋外除鞋先拎入去 我屋企日日吸塵 掃地 我老母好鐘意乾淨 從來唔會入房食野 我沖完涼就唔會出街 出完街一番黎一定係沖涼
類似嘅野 我同另外兩個分身都經常講
信不信由你 可以唔信,但記低去 唔會有損失
起碼試咗唔使錢的方法先

啲人食A酸有效 因為有能力減慢內分泌 但唔治本
就好似人怕大汗 出汗多所以選擇少飲水咁
都差唔多做齊 再做好d先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞