暗瘡爛臉 想死 搞好耐都處理唔到

666 回覆
329 Like 14 Dislike
咁要點處理
除咗刷首抽應該爛一世
其實點解咁多暗瘡

我對上次生到額頭都係初中發生嘅事

op係飲食上唔健康電係油脂分泌失調
呢間係咪book完都要排隊?幾錢左右
前日約 今日已經有得睇
去到等9個字
一個禮拜藥 7舊幾
我好似見過連登有個post有人講成功解決過
體質同遺傳問題黎
你食得幾清淡佢要生都係會生
睇醫生都係話9成既人都係遺傳
真係
我自己係啲皮膚會好乾
但係真係夜瞓先會爆瘡
講真,寧願面紅都唔想有瘡,你塊面好多瘡?
但有人會食a酸醫玫瑰痤瘡
係呀,我仲要由中學開始皮膚差
去到大學更加係火山大爆發
所以宜家就算有印有疤都心滿意足啦
你幾歲而家
廿十歲喇
20歲輕鬆啦
你而家化淡妝就cum得7788
哈哈自從爛過臉我都唔敢亂化啦
宜家都係普通搽防曬就算
因為沖走啲洗頭水時都會掂到面
有機會敏感
我係mineralysis度做
https://www.mineralysis.com.hk/hk/food-allergy-test/understanding-food-allergy
我做亞洲96種食物測試,要2800蚊左右
2以上就算敏感,數字愈大愈敏感。
但2點幾果d未必咁快睇得出,可能食完一個禮拜之後先會有徵狀
4就會好快睇得出
啱啱回復咗,你拉上去睇睇
唔該哂巴打
岩岩睇自己塊臉無咁嚴重 一d生活習慣改善左 唔知下星期睇醫生 會唔會連4環素都唔開畀我食
Cls我book左10:00最早嗰個
入咗去醫生房2分鐘都無就出翻嚟
真係唔知佢有冇望過我塊面
最後佢開個A酸20mg 類固醇(食)同埋話唔洗介口 乜都唔洗介 $1600藥費 $1000診金
但入得去2分鐘都無真係好崩潰
出面已經坐左5個人
1000蚊診金又真係好貴wo...
你好,這是《自殺.自療.互助舍》。看來你已累積了不少負面情緒,是嗎?人就好像氣球一樣,若積存的鬱結和壓力太多,便會有爆發的一天。何不暫時停一停,到我們的網站www.help4suicide.com.hk 。 那裡有一些勵志故事和有趣短片,你可以隨心看看。你也可以進入網站內的『Chat窿』(星期一至五:上午六時至凌晨一時;星期六、日及公眾假期:下午8時至凌晨1時),讓我們的義工為你加油打氣!

我們願意聆聽你的心聲,伴你一起走過這段艱難的時候!只因『晴天雨天要樂天,難關難過總會過』!
邊個
加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞