暗瘡爛臉 想死 搞好耐都處理唔到

666 回覆
329 Like 14 Dislike
我自己買a酸食r 牌
食完療程 冇再出

如果有人想要 tg 我
stevenhang
無醫生處方點知劑量食幾多
屌我下巴生左五粒大瘡
成個下巴凹凹凸凸咁撚樣
今日多手唧一粒瘡
啲膿係多到滴左滴落枱
成個下巴紅色架屌你老母!!!
我睇過
再自己買
20g日
之後加到30
最後40
mg
但我又濕疹又生暗瘡。。。真係好想死
我呢幾年都用咗幾萬蚊
因為4年前未出濕疹 生好多暗瘡睇西醫食四環素食到胃痛 之後就驚咗睇西醫
後來做碳粉laser暗瘡好咗7成 就出濕疹 睇西醫就不停搽類固醇 後來睇埋中醫 針灸 到依加濕疹其實算係好左好多 又生翻暗瘡
我真係好撚想死
元朗皮膚科曾憲榮醫生
我之前都係睇佢 依家好番晒
不過我個陣唔太嚴重 只係開左一個月藥比我食
之後再自己出去配藥再食左2個月
洗面可以試下轉用PAPALEX Cleasing gel 專for暗瘡皮膚 洗完面唔會乾 我依家都仲有用緊
a酸
有冇戒口?
嚟我到做facial 打個折俾你
屌 樓主叫咩春睇唔透 咁撚輕微
呢個情況連醫生都叫你唔好食a酸 btw 堅持要食 你應該食好細劑量就好番 副作用都好細 主要係改善膚質
利申 嚴重撚 爛哂面留哂印先食 救都救唔番
巴打你青春期個時暗瘡多唔多啊?同埋而家有冇搽任何護膚品嗰啲?如果有搽 我建議你試下肌斷食。淨係用清水洗面,要用溫水。洗完面唔好用毛巾抹。
如果由細到大都係咁嚴重既話,有可能係荷爾蒙失調或者身體裏面多毒素。
我睇呢兩張相覺得唔算好嚴重,
唔駛太自卑嘅
不過對自己有要求係好事嚟
我細個青春期都滿臉暗瘡面油
明白個種唔想照鏡嘅痛苦
希望你醫返好啦
邊撚個再話早訓,戒口,做facial,注意個人衛生果d
我屌撚柒哂你地老母
你地一定未撚試過生暗瘡
屌你老母!
旺角兆萬B2層有間賣天然產品嘅覺得幾好可以試吓
雖然我唔係因為暗瘡用佢哋嘅產品
我係濕疹用佢哋嘅產品我都覺得好有用
見佢哋平時都有好多人send對比圖好似都幾有效
咪撚信老母啦
信老母講既野一定仆街
肌解
lm
皮膚科>>>>>>>>>>>>>中醫=美容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞