暗瘡爛臉 想死 搞好耐都處理唔到

666 回覆
329 Like 14 Dislike
係咪係咁爆出黎先要食a酸
以前唔識野 自己係咁搞
搞到自己爛面
依家無再手多 少左爆瘡出黎
但仲有好多印係到
努力等緊佢散
一個美白 唔知乜撚野box set 同另一個唔知乜 只係產品產既唔同 做完piling 之後都係會針清 清黑頭 修下微咁 之後就用個d產品幫你fu
明白 我試試 但呢個對比起a酸 係唔係治標唔治本
試下訓夠9-10個鐘
我咪爛臉貓
咁都唔係好貴
富2代 廢青就得 我訓得耐唔耐完全睇個日既活動量 好似 早排零晨機 之前check in晏就1點 訓到3點出去行 個晚就11點訓到10點 但平時係香港 無乜野做我11點半訓 6點會自動醒
聽醫生講
建議你睇下輕鬆美皮膚/EZSKIN
睇完包你唔會上黎開POST

過來人
聽日影塊臉畀大家睇 研究下
爛臉仔準備訓教 等塊臉休息啦
多謝大家意見
新年快樂
我以前做野壓力大係咁爆瘡
左右面輪住爆
之後朋友叫我試下用天然野
Ig shop到有間我自己試過 用左兩年幾
少左好多瘡 皮膚好左
你有興趣我pm你
費事俾人話我賣廣告
推薦你睇下叫輕鬆美膚嘅facebook page
係台灣皮膚科醫生開嘅
佢自己都有出比暗瘡皮膚用嘅護膚品

之前都係成日生暗瘡 又多黑頭粉刺
換哂d護膚品 洗頭水同埋牙膏之後
已經生少咗好多
點pm
四環素個價其實理應比A酸平好多,我睇皮膚專科食正廠A酸重平過睇普通科食四環素,每個月平千零蚊已經好多喇,你計返你食四環素/A 酸都要食最少四個月啦,嗰度已經$4000啦
呢個自己負擔到 但黎緊要cool牙 仲要上下都要因為隻牙生錯位 個到就老母錢啦
新黎 以為可以pm tim
樓主tg 我 :hinsc0201
咩早訓 根本冇用
以前中學晚晚早過12點訓 , 咪又係生到仆街
中學畢業之後生活作息勁撚混亂反而生少左
絲打
人人唔同 但夜訓就算皮膚唔出事 其他部位都有事
搭單想問毛孔粗大點處理
我2x歲之後自動少左好多瘡 但眉心同兩頰d毛孔有少少大
I am strawberry nose
有無人個腮位係不停出暗粒 同暗瘡

早排去尖沙咀睇曾醫生 一開始就食抗生素同藥水洗面暗瘡膏個d 頭2星期叫叫左好轉左
但d暗粒仲有勁多係到
跟住之前遲左幾日去睇就又出過

咁今次醫生就開a酸比我
今左頭1星期個腮位又紅晒又甩皮係咪正常?
仲有好似a酸係咪對暗粒無效
仲有佢每次開1星期藥 埋單成1100$係咪正常?
a酸 抗生素 藥 藥水洗面 藥膏
咁食法1個月4000銀食到破產都唔掂

已經變到完全唔想出街 工都唔想番

有無過來人分享下我點做好
我塊面又係爛到痴線 每次同人傾計人地會望你爛面個位既感覺唔好受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞