蘋果廣告製作公司(8)

1001 回覆
81 Like 58 Dislike
被失蹤?
係喎,嗰位會員仲有冇上嚟報平安
03年果段片除咗配音仲有bgm 有無巴絲知果首bgm係咩黎?
阿迷?
陰謀論....
又變左追風post
成班波台友整死個post LOL
依家係想知邊個賣廣告,而唔係想去估個結果囉
拉左去阿根廷神婆到LOL
又啱喎
但even 03年質素嘅廣告都唔會無署名掛
啲煙花倒轉放有咩意思
咁撚多打手 連登真係on99

膠又唔夠舊登膠
認真小小又成班小學雞當真
認真討論班小學雞又跟唔上係到搞破壞
最搞笑風 post 山竹未打到黎成班就係咁洗版

係咁講個風廢,轉向吹第二面啦,笑鳩人氣象專家快d入天文台做

一掛十號 吹到馮馮氣就成班收哂皮
用查册搵賣廣告個人對查落去有幫助
咁又唔使下下佢人地老母出黎嘅,積下口徳丫。
咁依家大胆假設係有機會除夕夜當日係知名歌手演唱會會有大件事發生,而廣告係知情人士想通知大家咁樣,咁其實個廣告會唔會係知名歌手賣出黎呢?
佢尋晚問我借1萬 起身打比佢已經無開機
on99

將一件本身好make sense 地覺得有古怪既事推向陰謀論....
然之後就有人拎呢D來黎笑我地既討論on9 ...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞