蘋果廣告製作公司(8)

1001 回覆
81 Like 58 Dislike
咪話為應付audit, 清左個contract

唔咁做咪變左直接比錢tvb 洗lo, tvb 又唔比播新片,只好播之前簽contract 果兩段片lo
咁今次個版本係50fps?

唔係依家只係24?25?29.97?
有冇電視專家解解
應付tab audit?
ok嘅 禁所以咪話入嚟搵交嗌
覺得on9又要入嚟同我地一齊on9哂時間 咪話你犯賤囉
轉左手,名又唔同,出黎應頭有咩用
咁hit都唔應頭?咁播埋啲時間冇有咩意義?
咪話為應付audit, 清左個contract

唔咁做咪變左直接比錢tvb 洗lo, tvb 又唔比播新片,只好播之前簽contract 果兩段片lo
應付tbb audit?
華仔前日臨cut show 個首 如果有一天
係咪正常run down 個次序黎 定係佢想唱埋呢首歌先走?
駁到口臭啦 認真問你地會應咩? 咪又係逃避
你地 搵到所謂既clues 有乜撚野proves?
咪又係全部鳩up 穿鑿附會
仲咁大聲 唔怕比人笑喎真係

完全 想象到個畫面 你班癲佬 忍唔住衝出大庭廣眾 大嗌人
小心呀 有炸彈呀 之類 跟住根本乜事都無個啲
你地就真係訓啦 FBI
波台狗真係好撚煩
阻住晒人睇野仲以為搏到存在感好威威
個個po都係咁 正一過街老鼠
下面咪再覆等佢地自己冇癮算啦
唔使繼續focus 係班垃圾到喎變相幫佢洗多一個off topic reply
同沙士時期果段其間一次簽兩份contract, 沙士後抽起左宜家播果條,簽左份special commitment 都唔其,非常時其tvb 又想keep 住舊錢都唔奇(我亂估)
唔係唔講得
而係要proof到

就算真係二十世紀少年個血腥除夕夜
你㸃proof

如果proof到其他可能性係錯
想笑下你地都唔比?
多謝小丑提供娛樂
今次個50fps係堅?
定係只係低過50 footage export 做50
要逐格睇睇喎

2001年(? 中電煙花) 已經拍50又要鳩shot 好可疑wor
唔緊要
唔同睇法好正常

on topic就得
唔洗客氣
終於有人明我講咩
依個時段嘅廣告應該仲值錢過賠償金額
你可以試下將25FPS 轉去50, 只會一樣都係25FPS
只有有原片(50FPS 或高過50FPS 既人先可以將條片轉成50FPS又唔窒)
咁點解段片又要轉footage 又轉字
唔係應該照播舊版?
(今次個16:9其實係4:3強行拉出去)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞