蘋果廣告製作公司(8)

1001 回覆
81 Like 58 Dislike
個個都話03年播過,有冇實質證據?
但個問題係even 03 年個ad都好奇怪
無可能鋪線15年
除非係模防
今晚81台播過未
around 10:30 播過
電影,廣告公司應該只係一個象徵
其實係 都係得人證
會不會將秒數既數字連埋一齊就有意思
應該唔會 第一廣告質素差最長10秒都無表達到啲咩,只係出個名加段煙花,普通人都改到出嚟。第二就算有名都搵唔到聯絡方法,第三喺黃金時段落廣告好貴?定整製作依段煙花廣告貴?比得起落廣告旦就播條字+煙花既廣告 會唔會太奇怪?
第四 個人認為條片落係宣傳易就差唔多
Make sense
但始終解釋唔到 03 個廣告
始終 03 個廣告都要比錢
如果一直冇證據03年播過,但而家就個個信到十足03年播話然後傳有大事發生,我覺得個基礎已經唔穩
與其諗咁多推論,不如搵返證據證明03年有出過同一條片先
cctvb會唔會問到
縱使得個吉,但人地真係有好奇心兼心機去落力嘗試揾出答案,你地班剩係識笑人嘅波台假膠廢柴冇資格講嘢
Yes 我都覺其實同廣告公司係冇關連
依個廣告根本係好多年前整落冇出到街
而家似tvb比人落order要求搵返啲倉底貨廣告出黎播
蘋果有報導
https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20181229/59082735
假設落廣告嘅人
係想叫華仔唔好再撐填海
唔係

有一次睇81係有接收問題
之後就影住維港
底下有條字講明有接收問題
如果真係冇ad,我係Tvb都會用維港個個
之前好似有條youtube link
另外周創發都收左山咁多年
依啲生意人唔會咁on9咁樣燒錢燒錢播一個冇contact嘅廣告出街
因為唔會搵到生意 只會害左盤生意
所以相信周創發極大可能無啦啦比人放上枱借刀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞